Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Mršić kandidat za klupu Bilbao Basketa

Veljko Mršić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
24.11.2017.
u 21:11

Novine El Correo navode kako im je Mršićev zastupnik potvrdio razgovore s baskijskim klubom dodavši da još uvijek nemaju čvrstu ponudu

Hrvatski košarkaški trener Veljko Mršić, koji je prije pet mjeseci napustio Cedevitu, jedan je od kandidata za preuzimanje španjolskog prvoligaša Bilbao Basketa, pišu mediji iz pokrajine Baskije. 

Novine El Correo navode kako im je Mršićev zastupnik potvrdio razgovore s baskijskim klubom dodavši da još uvijek nemaju čvrstu ponudu. Radijska postaja Onda Vasca također navodi da je 46-godišnji Mršić jedan od kandidata. Bilbao Basket je upisao tri poraza za redom te se nalazi na 16. mjestu među 18 klubova prve španjolske lige. 

Na rubu je ispadanja u Eurokupu gdje se u skupini C nalazi na predzadnjem mjestu među šest ekipa.Mršić je u lipnju sporazumno napustio hrvatskog prvaka Cedevitu, bili su priopćili iz tog zagrebačkog kluba. Od tada je bez angažmana. Cedevitu je bio preuzeo u lipnju 2015. kada otišao prvi trener Jasmin Repeša. Bio mu je dotad pomoćnik.

U Španjolskoj je već bio kao igrač. Od 1999. do 2002. igrao je za Unicaju iz Málage pa je 2003. proveo sezonu u Granadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije