Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ INCIDENATA

Sjajna simbioza u Maksimiru: Publika je bodrila modre kad je bilo najteže

Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
26.08.2015.
u 10:40

Kad je plavima bilo najteže, kad su ostali s igračem manje, tada je stigla gromka potpora s tribina, a igrači su na travnjaku uzvratili fanatičnom borbenošću i vrlo dobrom igrom.

Prekrasno je, pravo nogometno ozračje bilo u Maksimiru. Gotovo 17.000 gledatelja stvorilo je fantastični ugođaj, nitko nije napuštao tribine ni kad je počela jaka kiša početkom drugoga dijela.

Kad je plavima bilo najteže, kad su ostali s igračem manje, tada je stigla gromka potpora s tribina, a igrači su na travnjaku uzvratili fanatičnom borbenošću i vrlo dobrom igrom. I na kraju su svi zajedno proslavili ulazak u Ligu prvaka, igrači su dotrčali pred svaku od tribina, zahvalivši publici na potpori. Bila je to fantastična simbioza navijača i igrača, bez i najmanjeg incidenta...

- Hvala publici, tako bi uvijek trebalo biti. Danima se osjećala pozitiva u gradu, to nam je potrebno. Jer, može se to umjetno gurati, možemo govoriti da su igrači profesionalci, ali bez strasti i emocije nema ni pravog nogometa. Bila je ovo prekrasna večer i nadam se da će se ponoviti. Dinamo mora biti iznad svega, iznad svih nas – rekao je trener Zoran Mamić.

>> Mamići u zagrljaju: Ovaj ulazak u Ligu prvaka je za pokojnog tatu

>> Antolić: Neka sad dođe Real s Lukom i Kovom, Hodžić: Želim Bayern

>> Dinamo veličanstvenom predstavom izborio ulazak u Ligu prvaka!

>> Ovo su mogući Dinamovi protivnici u Ligi prvaka!

Komentara 46

BA
balic
10:53 26.08.2015.

Decki svaka vam cast ,nema se sto zamjeriti.Sa igracem manje kad sam i ja pomislio,sad laku noc Dinamo vi ste pokazali da igrate srcanije i hrabrije sa igracem manje..Isto tako publika na tribinama ,bez i jednog izgreda sa podrskom .Vidi se tko su navijaci a tko "navijaci"..

DI
dinol
11:07 26.08.2015.

Daj boze da se oni tkz. BBBovci vise nikada ne vrate na utakmice GNK dinama. Odlicno sportsko navijanje kao jucer je bilo predivno. Bravo za GNK dinamo i njihove prave navijace.👍👍👍

Avatar tituš
tituš
11:08 26.08.2015.

sve čestitke Dinamu i dinamovcima od hajdukovca. Vi ste naš ponos! Očekujemo prolaz i bijelih u četvrtak, kako bi nogometna fešta u Hrvata bila kompletna i prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije