Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ INCIDENATA
Povratak na članak

Sjajna simbioza u Maksimiru: Publika je bodrila modre kad je bilo najteže

Kad je plavima bilo najteže, kad su ostali s igračem manje, tada je stigla gromka potpora s tribina, a igrači su na travnjaku uzvratili fanatičnom borbenošću i vrlo dobrom igrom.

Komentari 46

BA
balic
10:53 26.08.2015.

Decki svaka vam cast ,nema se sto zamjeriti.Sa igracem manje kad sam i ja pomislio,sad laku noc Dinamo vi ste pokazali da igrate srcanije i hrabrije sa igracem manje..Isto tako publika na tribinama ,bez i jednog izgreda sa podrskom .Vidi se tko su navijaci a tko "navijaci"..

VL
DI
dinol
11:07 26.08.2015.

Daj boze da se oni tkz. BBBovci vise nikada ne vrate na utakmice GNK dinama. Odlicno sportsko navijanje kao jucer je bilo predivno. Bravo za GNK dinamo i njihove prave navijace.👍👍👍

VL
Avatar tituš
tituš
11:08 26.08.2015.

sve čestitke Dinamu i dinamovcima od hajdukovca. Vi ste naš ponos! Očekujemo prolaz i bijelih u četvrtak, kako bi nogometna fešta u Hrvata bila kompletna i prava.

VL
DU
Deleted user
11:01 26.08.2015.

Čitam komentare na raznim portalima i vidim takvo pljuvanje ,mržnju i omalovažavanje sa juga da to nije za povjerovati .Ima li netko iz Dalmacije da mu je uopće drago da je Dinamo prošao! Gledao sam sporadično prijenos n BiH tv i ovu i prošlu utakmicu na OBN tv i komentatori luđački navijaju za Dinamo,a pogledam komentare na Slobodnoj Dalmaciji i čitam iskrenu mrżnju prema Dinamu ?! Jel to normalno?

VL
BA
balic
12:00 26.08.2015.

x-y.... hahahahah najlakse je okupiti masu koja ne misli svojom glavom...hahhahaha ajd ti okupi 10-15 tisuca .Ne podcjenjuj ljude koji misle svojom glavom ,nego reci tko vas "navijace" financira ,od kuda vam novac da bi mogli za klubovima i reprezentacijom putovatti i nas sramotiti u svijetu i po zemlji,a malo tko od vas radi .?!

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:42 26.08.2015.

Kad se huligani i divljaci maknu s tribina onda se dobije ovakvo pravo sportsko ozračje bez baklji, vrijeđanja uz bodrenje vlastitog kluba kao na najvećim europskim stadionima! Ne znam zašto se toliko slave BBB-i, na svim utakmicama na kojima su dosad bili 90% vremena vrijeđaju Mamića, bacaju baklje i pirotehniku i rade probleme, a bodrenje kluba je sporedno po čemu se vidi da su instrumentalizirani od politike. Dinamo se sam uspio osloboditi huligana, sad to trebaju učiniti i ostali naši klubovi!

VL
DO
dommar36
11:55 26.08.2015.

uz vas smo plavi u dobru i zlu..pustimo politiku...ona je bitch....navijajmo za nase decke...ajmo...jedva cekam sutra

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:53 26.08.2015.

ne znam kako drugi ali meni je pravo osvježenje bilo pratiti tekmu na arena 1 i ne slušati ćosića na HRT-u ... što ne opravdava izostanak prijenosa naravno

VL
BL
Blender
18:25 26.08.2015.

Cestitke Dinamu na borbenom zalaganju i sa 10 igraca bili ste bas kakve vas uvijek ocekujemo gledati!! Svaka cast navijacima, trnci su mi isli kroz vene kad sam cuo kako se navija sa tribina!!! Samo tako naprijed, sutra zelim Hajduku isto pobjedu, da utrpaju najmanje 4 komada!!! Hrvatski nogomet moze napredovati samo Hrvatskom slogom, petokolonasi ce vec dolijati!!!

VL
KE
kentie
15:06 26.08.2015.

Za sebe mogu reći, eto vratio se nevjerni Toma. Nakon sjajne pobjede u Elbasanu, Osjećao sam potrebu da jučer u uzvratu, treba pomoći Dinamu sa tribina da se ne dogodi kiks nad kiksevima koji bi plavi brod zaogrnuo neizrecivom tugomm godinama. Nekako sojećao sam se ajko svečano, instinkt mi je rekao da to učinim. I bi tako, ali kako sma kasnio podno tribina čuso sam urlik navijača zbog danog gola i teški uzdah zbog primljenog. I kad sam osvanuo na tribini, na semaforu se kočoperio neriješeni rezultat. Ali nikog to nije posebno uzbuđivalo, već se osjećala vjera u uspjeh i publika je gromoglasnim navijanjem dala dodatni adrenalin ekipi. Ubrzo je došao vodeći zgoditak, pa drugi, treći, četvrti..i ptom pjesma i oduševljenje. Momci su pred kraj izvodili prave male minijature i bravure za publiku, osjećao se taj gušt u igri. Na kraju slavlje, veselje, oduševljenje. Kišu nitko nije ni osjećao, dobro je došla kao dekor u stilu: i nebo je zaplakalo od sreće, što modri opet i napokon stanuju u Ligi prvaka. Dakle, dani ponosa i slave i slatko iščekivanje ždrijeba. Uff kako bi dobro došla Barcelona. to bi bio nogometni događaj sezone.

VL
LI
Lik123
14:39 26.08.2015.

Večernakovci po kazni moraju pisati pozitivne članke, nekoga bu šlagiralo :) Inače, ovo je na Maksimiru rijetko viđeno, kad je ekipa u gabuli da dobije druk s tribina, kaj je jučer konačno bio slučaj. Jasno, dečki su to zaslužili borbenošćuu i bacanjem na glavu, to se nemre ne nagraditi. Nadam se istom pristupu i protiv puno jačih suparnika i da bu publika nagradila želju i trud (ako ga bude), bez obzira kaj budu rezultati malo drugačiji nego jučer :)

VL
MA
-Marsijanac-
16:26 26.08.2015.

Svaka cast stvarnim navijacima Dinama. Gdje bi Dinamu bio kraj kad bi ovako ( ili jos bolje) bilo na SVAKOJ tekmi.

VL
MO
mojazemlja
16:07 26.08.2015.

Svaka čast .

VL
MO
mojazemlja
16:09 26.08.2015.

Tri hrvata u prvih 11.Di su naši????

VL
DU
Deleted user
11:02 26.08.2015.

A sad u Ligi prvaka,makljaza na terenu a sa stadiona uvrede!

VL
Avatar x-y
x-y
11:31 26.08.2015.

kaze doticni...........Bila je ovo prekrasna večer i nadam se da će se ponoviti. Dinamo mora biti iznad svega, iznad svih nas – rekao je trener Zoran Mamić.......... Koji licemjer i ljigo je ovaj kvazitrener..fuj. Da tako stavarno mislis davno bibi se povukao i ti i brat. Najlakse je okupiti masu koja nerazmislja svojom glavom i podupire parazite...Doci ce vrijeme kad ce Dinamo opet biti gradjanski....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.