Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paraplivanje

Sjajna Paula Novina osvojila četiri prva mjesta

Paula Novina
Privatna arhiva
12.07.2022.
u 19:00

Na Sveticama je nastupilo više od 150 paraplivača i paraplivačica iz četiri zemlje.

Na zagrebačkom bazenu Svetice održano je 13. izdanje Zagreb Para Swimming Open 2022. i 3. otvoreno ekipno prvenstvo Hrvatske u paraplivanju. Paraplivači Natatora su bili najbolji i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, i to u otvorenoj konkurenciji, te u poretku za PH.

Najznačajniji rezultat natjecanja isplivala je hrvatska paraolimpijka i sudionica nedavnog Svjetskog prvenstva u Portugalu Paula Novina koja je na 200 mješovito otplivala peto vrijeme na svjetskim rang-listama (2:59.68) i s tim bi rezultatom bila druga na nedavnom SP-u na Madeiri. Pobijedila je i na 50 m slobodno, 100 prsno, 100 slobodno.

Na natjecanju je nastupilo više od 150 paraplivača i paraplivačica iz četiri zemlje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije