Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći uzrok smrtnosti

U Hrvatskoj 60 posto djece ne zna plivati. Obuku treba vratiti u škole

05.07.2022.
u 14:36

U Hrvatskoj se godišnje utopi 90 osoba. Za projekt "Hrvatska pliva" udrugama se podijeli tri milijuna kuna godišnje, ali od 2010. poduka nije obvezna u školama

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:46 05.07.2022.

Neshvatljivo je što sve djeca danas već u osnovnoj školi moraju učiti i znati, a tako životno važna vještina kao što je plivanje sasvim je zanemarena.. Isto se tako pitam, što su roditelji poduzeli, zašto barem oni svoju vlastitu djecu nisu naučili plivati?

Avatar Bill Carson
Bill Carson
15:49 05.07.2022.

Ispada da se prvo nauče spolnom općenju, a tek onda uče voziti bicikl, plivati i uopće hodati.

PR
prokurator
16:56 05.07.2022.

roditelji ne stignu djecu naučit plivati, zauzeti su tovljenjem iste djece najjeftinijom hranom sa akcije, sjedenjem u birtijama, gledanjem utakmica i prčkanjem po mobitelu i fejsu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?