Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEA PIJEVIĆ

Sjajna hrvatska rukometašica kandidatkinja je za EHF igračicu godine

Ljubljana: Utakmica rukometašica Hrvatske i Slovenije na Europskom prvenstvu
Slavko Midzor/PIXSELL
16.05.2023.
u 17:00

Glasovanje za igračice traje do 25. svibnja, a Gala večer dodjele nagrada EHF Excellence Awards održat će se 26. lipnja u Beču. U glasovanju će sudjelovati igračice, treneri, novinari, ali i navijači koji za svoju omiljenu rukometašicu mogu glasovati putem službene aplikacije EHF-a "Home of Handball"

Europska rukometna federacija (EHF) objavila je listu sa 56 igračica koje konkuriraju za najbolju igračicu godine, a među njima je i vratarka hrvatske reprezentacije Tea Pijević. EHF je objavio listu sa 56 igračica po pozicijama, koje su kandidatkinje za najbolju igračicu "Starog kontinenta". Birat će se i najbolja sedmorka, kao i najbolja obrambena igračica.

Glasovanje za igračice traje do 25. svibnja, a Gala večer dodjele nagrada EHF Excellence Awards održat će se 26. lipnja u Beču. U glasovanju će sudjelovati igračice, treneri, novinari, ali i navijači koji za svoju omiljenu rukometašicu mogu glasovati putem službene aplikacije EHF-a "Home of Handball".

Među kandidatkinjama je i vratarka hrvatske reprezentacije Tea Pijević koja je posljednje tri godine igrala za Albu Fehervar, a od ove sezone brani za Gloriju Buzau. Osim Pijević, na listi je još šest vratarki Francuskinja Cleopatre Darleux (Brest), Norvežanke Katerine Lunde (Vipers Kristiansand) i Silje Solberg (Gyor), Mađarica Melinda Szikora (Bietigheim), Nizozemka Yara Ten Holte (Borussia Dortmund), te Dankinja Sandra Toft (Gyor).

Muški kandidati bit će imenovani nakon četvrtfinala EHF Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije