Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Sjajan nastup Alena Halilovića, zabio je dva gola i upisao asistenciju

alen halilović
Goran Stanzl/Pixsell
03.02.2024.
u 22:51

Ranije u subotu je Alen Halilović bio dvostruki strijelac u domaćem 3-3 (0-2) remiju Fortune iz Sittarda protiv Heerenveena. Halilović, koji je odigrao čitavu utakmicu, u 60. minuti je iz kaznenog udarca smanjio na 1-2 da bi u 80. pogodio za konačnih 3-3.

U derbiju 20. kola nizozemskog nogometnog prvenstva Ajax i PSV iz Eindhovena su u Amsterdamu igrali 1-1 (1-1) pa je tako gostujući sastav ostao neporažen u ligi.

Ajax je poveo golom Berghuisa (19), a poravnao je De Jong (34).

Josip Šutalo odigrao je čitav susret za Ajax kod kojega je Borna Sosa ušao u igru u 28. minuti, dok je Jakov Medić ostao na klupi.

Vodeći PSV sada ima 56 bodova, 13 više uz utakmicu više od drugog Feyenoorda, dok je Ajax šesti sa 35 bodova.

Ranije u subotu je Alen Halilović bio dvostruki strijelac u domaćem 3-3 (0-2) remiju Fortune iz Sittarda protiv Heerenveena. Halilović, koji je odigrao čitavu utakmicu, u 60. minuti je iz kaznenog udarca smanjio na 1-2 da bi u 80. pogodio za konačnih 3-3. Bili su to njegovi treći i četvrti pogodak za Fortunu ove sezone. Uz to je danas i asistirao za treći gol svoje momčadi.

Fortuna je deveta na ljestvici sa 24 boda, dva više od 12. Heerenveena.

Barcelona slavila kod Alavesa

Nogometaši Barcelone slavili su u 23. kolu Primere kod Alavesa s 3-1 i probili se na treće mjesto ljestvice.

Barca je vodila s 2-0 pogocima Roberta Lewandowskog (22) i Ilkaya Gundogana (49pen), da bi za Baske smanjio Sam Omorodion (51). U 63. minuti 18-godišnji Brazilac Vitor Roque potvrđuje pobjedu Katalonaca, a isti igrač je u 72. minuti zaradio i drugi žuti. pa je Barca završnicu odigrala s deset igrača.

Barca je sada treća s 50 bodova, sedam manje od lidera Reala, dok je Alaves 12. s 26 bodova. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije