Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IGRA ZA HRVATSKU

Sin slavnog hrvatskog sportaša želi talijansko državljanstvo, a mogao bi i igrati za Italiju!

Luka Bukić
Marko Lukunic/PIXSELL
11.01.2019.
u 10:46

Luka Bukić prošle je godine potpisao za moćni Pro Recco. Prema pravilima može zatražiti državljanstvo zemlje u kojoj igra barem godinu dana.

Luka Bukić, sin proslavljenog hrvatskog vaterpolista Perice Bukića, želi uzeti talijansko državljanstvo.

Navode to talijanski mediji te pišu da 24-godišnji hrvatski vaterpolist na svoje inzistiranje želi talijansku putovnicu, čime bi dobio pravo igranja za Italiju. Napominju i da je Bukić od 2017. godine bez poziva u hrvatsku reprezentaciju.

Luka Bukić prošle je godine potpisao za moćni Pro Recco. Prema pravilima može zatražiti državljanstvo zemlje u kojoj igra barem godinu dana. Također, dvije godine ne smije nastupati za bivšu reprezentaciju, a taj će se rok ispuniti u ožujku ove godine.

>> Pogledajte odlazak dinamovaca u Tursku

Ključne riječi

Komentara 16

LI
liliZG
11:28 11.01.2019.

što pljujete po tom klincu, .. koliko se iz članka vidi, nitko ga nije niti zvao u našu repku, pa zašto ne bi uzeo talijansko državljanstvo i zaigrao za njih, sportska karijera je ionako kratka, zar bi trebao čekati tridesetu da ga se netko sjeti? glupost... to je kao i sa Fakom, ... naši nisu htjeli platiti slovenskog trenera .... za glupane i njihove sportove imaju al nemaju malo love za sposobnog trenera pa da čovjek ostane pod našom zastavom... licemjeri svi od reda...

LU
luksa
15:20 11.01.2019.

Razumijem ljude koji igraju za strane klubove jer radi se o mjesečnoj plaći i egzistenciji. Za reprezentacije se igra radi časti, pripadnosti nekoj državi i besplatno. Dakle ako nisi dovoljno dobar da igraš za reprezentaciju svoje zemlje pametnije ti je da ne igraš, nego da tražiš rezervnu reprezentaciju. Jer na taj način će uvjek naći neku repku koja je dovoljno jadna da ga primi. Npr. mogao bi igrat za Albaniju ili Sloveniju.

PR
prajdali100
12:39 11.01.2019.

To je onaj " čuveni" Pro Recco, ustvari smeće, koje je našem Suknu, najboljem igraču svijeta, okrenuo leđa kada mu je bilo najteže u životu.I sad ovaj slino hoće njihovo državljanstvo i da igra za te ne znam kako da ih nazovem !!! Ma fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije