Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJU ZEMLJU ĆE ODABRATI?

Sin proslavljenog košarkaša Cibone igrao je za Real, a sada bira između Hrvatske i Srbije

Instagram / Mario Nakić
29.09.2022.
u 11:13

Mario Nakić je 21-godišnji košarkaš, sin slavnog Ive Nakića koji je osvojio dvije Eurolige u dresu Cibone, a trenutno nastupa za BiH prvaka Igokeu. 

Zasjao je na opatijskom turniru Liburnia kup a u polufinalu je bio najefikasniji igrač svoje momčadi s 18 poena. 

Mladić je rođen u Beogradu, prve je košarkaške korake napravio školama košarke Zemuna i Partizana, ali je već s 14 godina preselio u redove europskog velikana, Reala iz Madrida.

Predvodio je kraljevsku momčad do titule juniorskog osvajača Eurolige te je postao MVP cijelog turnira. Nastupio je i za seniorsku momčad Reala, nakon toga je prihvatio poziv Oostendea kojeg trenira Dario Gjergia, igrao je i u Andori. 

Nakić može prihvatit poziv hrvatske i srpske reprezentacije, ali još nije odlučio za koga će igrati, iako se pisalo o tome da je bliže Srbiji. 

- Odabir reprezentacije? O tome ćemo kad bude vrijeme za to - rekao je u razgovor za riječki Novi list Mario Nakić.

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije