Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ OCA

Sin legendarnog Michaela Schumachera objavio najtužniju božićnu fotografiju

Mick Schumacher will drive in Formula 1 for Team Haas from 2021.
Foto: FrankHoermann/DPA/PIXSELL
1/5
25.12.2022.
u 16:51

Sin legendarnog Michaela Schumachera i vozač u formuli 1 na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj pored bora sjedi s majkom Corinnom i sestrom Ginom-Mariom.

Brojne sportske zvijezde na Božić objavljuju fotografije iz svojih domova, a Mick Schumacher sa svijetom je podijelio fotografiju koja je proglašena "najtužnijom fotografijom božićnog slavlja".

Sin legendarnog Michaela Schumachera i vozač u formuli 1 na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj pored bora sjedi s majkom Corinnom i sestrom Ginom-Mariom.

Mnogim je navijačima upalo u oko da na fotografiji nema glave obitelji - njegovoga oca Michaela.

Podsjetimo, legendarni vozač formule 1 doživio je tragičnu nesreću na skijanju u francuskom resortu u prosincu 2013, nakon koje je gotovo šest mjeseci bio u medicinski induciranoj komi. Od 2014. godine, kada je prebačen u obiteljski dom zbog rehabilitacije, obitelj Schumacher povukla se iz javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost. Ni danas nije poznato u kakvom je stanju sedmerostruki prvak u formuli 1.

>> Pogledajte i kako su vatreni proslavili treće mjesto

Komentara 3

KA
kažemja
19:28 25.12.2022.

Ne treba biti jako mudar da se dođe do zaključka da je stanje Michaela nikakvo. Jer da je imalo bolje neka fotografija bi procurila

GO
gogs5
09:53 28.12.2022.

Koliko vidim žena je u crnini i moja procijena je da nas je on napustio davnih dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije