Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoffenheim

Šimunić: Bio sam dokapetan, a onda me trener otpisao

Josip Simunic
Reuters
13.04.2011.
u 19:47

U razgovoru za fussball.de hrvatski reprezentativac Joe Šimunić progovorio je o svojoj situaciji u Hoffenheimu, gdje trenutačno grije klupu, odnosno tribine.

– Meni je neshvatljivo što se događalo proteklih tjedana. Bio sam dio momčadi, dokapetan, a sada više nisam. No sebi ne mogu ništa predbaciti – rekao je Joe te dodao:

– Naprijed me gura želja za 100 nastupa za Hrvatsku. Sada sam na 85 - istaknuo je Šimunić.

Komentara 4

DR
dragogera
20:07 13.04.2011.

star si ko isusov magarac stari,prosaotirok trajanja,jos malo pa ces biti markovic zelenih travnjaka ,ajd u penziju i molim te nemoj cekat 100 nastup i kovac je nesto cekao pa primili gol protiv turaka zbog njegovog cekanja

JU
juma
20:25 13.04.2011.

Joe je legenda i najbolji stoper reprezentacije. Zasto je tome tako, najbolje se vidjelo na utakmici protiv Francuske. I Carli i Lovren moraju jos dosta uciti kako bi dostigli Joa u mirnoci, postavljanju i tehnici...Uostalom bio je dvije godine biran za najboljeg stpoera Bundeslige. Jedina mu je mana velika osjetljivost i to sto sve uzima srcu. Joe je zapravo jedno veliko dijete, ali ako ima trenera koji ga zna motivirati i kojem bezrezervno vjeruje onda mu nema ravna.

OB
-obrisani-
00:16 14.04.2011.

Samo naprijed Joe.....bez tebe je repka puno slabija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije