Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Šime Vrsaljko napušta Atletico Madrid i odlazi u Grčku

Šime Vrsaljko
Instagram
18.06.2022.
u 15:09

Vrsaljku ugovor istječe za dvanaest dana, 30.lipnja, a zasad nema naznaka da će ugovor biti produžen.

Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko mogao bi ovo ljeto napustiti madridski Atlletico te prijeći u grčkog prvaka Olympiakos i ondje ostati dvije sezone, pišu u srijedu španjolske novine Marca pozivajući se na grčke medije.

Vrsaljku ugovor istječe za dvanaest dana, 30.lipnja, a zasad nema naznaka da će ugovor biti produžen.

Atletico, koji je okončao sezonu na trećem mjestu u prvenstvu, ponudio je 30-godišnjem Vrsaljku novi ugovor s manjim iznosom plaće a on još uvijek nije odgovorio na to, tvrdi grčki portal Sport 24.

Vrsaljko bi mogao potpisati dvogodišnji ugovor s Olympiakosom, navodi isti medij.

Glasnogovornik Atletica kaže da nema informaciju hoće li Vrsaljko ostati u klubu i koliko je vjerodostojna vijest o njegovom mogućem odlasku u Grčku. Vrsaljko u subotu nije bio dostupan za komentar.

Desni bek, koji je uslijed ozljeda pao u drugi plan kod trenera Diega Simeonea, posljednju utakmicu odigrao je 11. svibnja protiv Elchea kada je travnjak napustio u sedmoj minuti zbog ozljede.

Ovaj mjesec ga je hrvatski izbornik Zlatko Dalić bio pozvao u reprezentaciju, iz koje je izbivao godinu dana. U posljednjoj utakmici u kojoj je Hrvatska pobijedila Francusku u Parizu 1-0 Vrsaljko nije nastupio.

U Atletico Madridu je proveo šest sezona tijekom kojih je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka Španjolske godine 2021.  te osvajanju Europske lige 2018. godine.

>> Pogledajte tko sve napušta Hajduk

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
15:23 18.06.2022.

Nije ni igrao. Možda par puta. Za Atletico pun promašaj kad su ga kupili. Grčka je četvrta liga. Slično kao Velebit Benkovac .

Avatar drug Joža
drug Joža
16:52 18.06.2022.

Šime je promašena investicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije