Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTILIŠTE Dinamo čeka teško gostovanje na Šubićevcu

Šibenikovi hajdukovci posebno su motivirani

05.05.2009.
u 19:04

Sve će oči nogometne javnosti u nedjelju biti uprte u Šubićevac. Dinamo na putu do raja (naslova prvaka) čeka čistilište, teško gostovanje u Šibeniku, gdje je i prije imao teškoća. Svjesni su toga igrači Šibenika, a kako ih je većina sklona Hajduku a neki su i igrali u bijelom dresu, dat će sve od sebe da modrima zagorčaju život.

Motiva ne nedostaje
– Neće nas trener Ivica Kalinić trebati posebno motivirati, ja ću, a vjerujem i ostali igrači, dati sve od sebe da plavima zapaprimo u nedjelju – jasan je Ivan Rodić, napadač Šibenika.

Uz njega će igrati i bivši junior Hajduka, mladi vratar Blažević, Gović je igrao za juniore bijelih sa Srnom, Carevićem... Tu su još Kovač i Elez, obojica rođeni u Splitu, stoper Bonacin je Kaštelanin, nedostaje veznjak Roglić koji je neko vrijeme nosio Hajdukov dres.

Iako se oporavlja od ozljede, kao i Gović, Rodić nastup ne dovodi u pitanje.

– Ma vjerujem da ćemo i ja i Gović igrati, da ćemo biti u prilično jakom sastavu, takvi se dvoboji ne propuštaju – jasan je Rodić.

Ove je zime Šibenik jedva spriječio njegov prelazak u Hajduk. Možda će mu dokazivanje stručnom stožeru bijelih biti poseban motiv.

A u napadu će mu društvo praviti Ermin Zec, najubojitiji šibenski dvojac prijetit će Dinamu.

– Mislim da smo pokazali da možemo svakome zabiti, svaku obranu dobrano namučiti. Morat će nas se Dinamo čuvati, a zabijem li mu, neće biti sretnijeg čovjeka od mene na cijelom svijetu – najavljuje Ivan Rodić.

Zec profesionalac
Ermin Zec je ipak nešto suzdržaniji. Ne navija, kaže, ni za Dinamo ni za Hajduk, zanima ga samo dobra igra njegove momčadi.

– Odradit ću to profesionalno, igrat ću kao i u ostalim utakmicama. Neće mi biti žao Dinama osvojimo li bodove, no niti Hajduka ne uspijemo li – kaže Zec.

Proširila se priča da je stoper Bonacin “zaprijetio” suigračima da protiv Dinama moraju izgarati.

– Ne igramo mi ni za jedne ni za druge, samo za svoj Šibenik. Na svakoj utakmici dajemo maksimum, a tako će biti i na ovoj. Ali, ruku na srce, Hajduk nam je bliži i draži – kaže Josip Bonacin.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije