Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Slavni Shaq O'Neal oduševio gestom prema bolesnom dječaku iz Hrvatske!

Shaq
Foto: Printscreen Youtube
07.03.2018.
u 16:46

- Matija, Shaq ovdje. Hrvatska, što ima? Samo ti želim reći da te volim, brate. Drži se i oporavi se, molim se za tebe, brate! Ne znam kako se pozdravlja na hrvatskom, ali ti kažem mir - poručio je Shaq

Bivši NBA košarkaš i velika svjetska zvijezda Shaquille O'Neal javio se mladom košarkašku Kastva Matiji Kataliniću koji se već tri godine bori s osteosarkomom, zloćudnim rakom kostiju.

- Matija, Shaq ovdje. Hrvatska, što ima? Samo ti želim reći da te volim, brate. Drži se i oporavi se, molim se za tebe, brate! Ne znam kako se pozdravlja na hrvatskom, ali ti kažem mir - poručio je Shaq u video poruci koju je Novi list objavio na svom YouTube profilu.

Javio se i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji igra u Indiani.

- Matija legendo, znam da ti je teško, ali imaš moju podršku. Svi smo uz tebe. Drži se - rekao mu je Bogdanović.

Komentara 3

Avatar pittbull
pittbull
17:14 07.03.2018.

Lijepa gesta ali se od nje ne moze izljeciti.Bilo bi jos ljepse da pitaju za troskove lijecenja kad su se vec decku obratili.

KA
kajinx
14:49 08.03.2018.

Shaq O'Neal dobričina velikog srca. On je platio sprovod legendi košarke Hrvatu George Mikanu poznatom po Mikan Drill.

KA
kakačinka
18:48 07.03.2018.

Koliko je novca uplatio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije