Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

U Hajduk stiže portugalska legenda, a Dinamo dovodi igrača Barcelone?

Foto: NordPhoto/PIXSELL
29.08.2017.
u 22:44

Dinamo želi igrača koji koji igra na lijevom krilu, a mnogi ga nazivaju 'korejskim Messijem'

Poznati portugalski napadač Hugo Almeida (33) na meti je Hajduka kao zamjena za teško ozlijeđenog Marka Futacsa, piše Goal.

Trenutno stasiti Hugo igra za grčki AEK iz Atene gdje je pao u drugi plan poslije dolaska baš bivšeg Hajdukovca Marka Livaje iz Las Palmasa.

Za reprezentaciju Portugala odigrao je 57 utakmica i zabio 19 golova, a u karijeri je promijenio deset klubova. Najviše ga pamtimo po epizodi u njemačkom Werder Bremenu gdje je igrao od 2007. do 2010. te u 86 utakmica zabio 36 golova.

'Korejski Messi' u Dinamu

Dinamo radi na dovođenju mlade Barcelonine zvijezde, Koreanca Seung-Woo Leeja (19)! Tvrdi to ugledni talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio.

Naglasak Di Marzijeve priče je zapravo na tome da je Hellas Verona ponudila Barceloni za igrača 1.5 milijuna eura, ali da posao još uvijek nije dogovoren jer je Talijanima konkurencija Dinamo Zagreb koji isto tako pokušava dovesti igrača.

Prema riječima novinara Sky Sporta, borba između Dinama i Verone bi mogla završiti već do kraja današnjeg dana, a igrač bi u tom slučaju već u srijedu išao na liječnički u novi klub.

Inače, riječ je o igraču koji igra na lijevom krilu, a mnogi ga nazivaju 'korejskim Messijem'. U Barcelonu je stigao 2011. godine, a kako je 2014. godine Barcelona kažnjena zbog dovođenja maloljetnih igrača, tada 15-godišnji Lee nije mogao igrati, ali je odlučio ostati u u klubu i kroz omladinske selekcije se probio do B momčadi čiji je član od ovoga ljeta.

Chago i Krstanović u Lokomotivi

Lokomotiva je dovela dva bivša igrača Dinama - Mathiasa Chagu i Ivana Krstanovića. Chago je u ljeto 2014. godine iz Lokomotive prešao u iranski Foolad iz kojeg se nakon tri godine vratio u klub s Kajzerice.

- Sretan sam što sam se vratio u Lokomotivu! Lokomotivu smatram svojim klubom, ovdje sam proveo prekrasno razdoblje uz divne ljude, u Lokomotivi sam se i definirao kao igrač i oporavio od zdravstvenih problema, te ostvario inozemni angažman. Zahvaljujem direktorima Šikiću i Gudasiću na svemu, zahvaljujem stručnom stožeru na čelu s trenerom Tokićem na povjerenju - rekao je Chago.

Krstanović je ovo peti HNL klub u karijeri, trenutno se nalazi na 13. mjestu vječne ljestvice strijelaca HNL-a s postignutih 70 golova.

Komentara 6

DI
Dinamo1977
15:57 30.08.2017.

Ajmo tovari pojacavaj te se, da budete sigurni treci

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
09:11 30.08.2017.

Šta nama trebaju strani stari polovni igrači kada imamo u HNK Rijeci fantastičnog europskog trenera koji je sposoban čak od balkanske škart robe napraviti igrače za europske transfere..

VE
vecernji55
23:10 29.08.2017.

Dinamo navodno dovodi perverzno pojacanje iz Španjolske. Prica se da je jednom vidio Mesija uživo. Igra lijevog beka na desnom boku, igra s dvije noge, dvije ruke i jednom glavom. U Barceloni si ne mogu oprostiti sto odlazi. A odlazi kao slobodan igrac pa nema odstete. Sjajan posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije