Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Sestre Williams u finalu: Sjajno je bilo ponovno vidjeti Mirjanu

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
Autori: Drago Hudika, Hina
26.01.2017.
u 09:11

Mirjana je moja inspiracija i zaslužuje priznanje. Igrala je dobro, nadahnula me i želim joj čestitati - rekla je Serena Williams koja će u finalu igrati protiv sestre Venus

Serena Williams bila je u prejaka za našu Mirjanu Lučić-Baroni. U polufinalu Australian Opena druga igračica svijeta pobijedila je hrvatsku tenisačicu sa 6:2, 6:1. Amerikanka je otkrila gdje je našla inspiraciju. 

- Mirjana je moja inspiracija i zaslužuje priznanje. Igrala je dobro, nadahnula me i želim joj čestitati - rekla je Serena Williams koja će u finalu igrati protiv sestre Venus.

Mirjana Lučić-Baroni i Serena Williams ponovno su međusobno igrale nakon 18 godina. 

- Sjajno je bilo ponovno je vidjeti. Publika je bodrila Mirjanu, gledala sam je cijeli turnir i sretna sam zbog nje.

Finale Australian Opena bit će 28. međusobni dvoboj sestara Williams, a 15. na Grand Slam turnirima. Serena vodi sa 16-11 (9-5 na Grand Slam turnirima). 

- Ponosna sam na Venus, ona je moj svijet i presretna sam zbog nje. Igrati zajedno u finalu za nas je ostvarenje sna.

U Grand Slam finalima Serena vodi 6-2. Ovo će biti njihov treći dvoboj na Australian Openu. Venus je slavila u 2. kolu 1998. godine, a Serena je bila bolja u finalu 2003.

- Venus je moja najveća protivnica, nitko me nije pobijedio toliko puta kao ona. Što god da se dogodi, pobijedile smo. Sjajno je vidjeti da se vratila. Williamsica će osvojiti turnir - podvukla je Serena Williams.

Finalni okršaj u kojem će Serena tražiti put prema 23. naslovu u 29. finalu, a Venus pokušati osvojiti svoj osmi Grand Slam trofej, a prvi u Melbourneu, na rasporedu je u subotu, u 9.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije