Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ SJELO

Sestra Hrvoja Horvata se žestoko obračunala s kritičarima: 'Toj ljudskoj sramoti...'

Hrvatska protiv Maroka u posljednjoj utakmici skupine SP-a
Foto: PIXSELL
1/5
24.01.2023.
u 12:28

"Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata. Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znači", napisala je o Božidaru Joviću.

Jasenka Sparks (na fotografiji), sestra hrvatskog rukometnog izbornika Hrvoja Horvata, stala je u njegovu obranu nakon što ga brojni kritičari prozivaju zbog neobičnog ponašanja nakon utakmice s Bahreinom. Inače, Jasenka je bivša supruga pokojnog rukometaša Iztoka Puca.

Jasenka Sparks se okomila na Božidara Jovića koji je rekao da Horvata treba biti sram, kao i sve one koji su ga postavili za izbornika.

"Kakva šteta da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga još ugostili u našem domu...

Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata. Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znači.

Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika. Jović je jadan od tih… Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj", napisala je Jasenka Sparks koja sa suprugom Adamom Sparksom živi u SAD-u, a trenutačno je u Tajlandu.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar jeremija1
jeremija1
13:42 24.01.2023.

Činjenica je da pod Horvatom nemamo rezultata. Protiv Danske odigramo vrhunski i samo ih suci spase od poraza, dok protiv Egipta igramo ko zadnji tulci ! Ako se možemo nositi sa svjetskim prvakom, znači da određena kvaliteta postoji. Ne znam je li se s kritikom pretjeralo, ali dosta je kritike i zaslužio

JU
juma
20:57 24.01.2023.

Bozidar Jovic jeste kritizirao ponašanje gospodina Horvata i njegov odnos prema javnosti i medijima koje je nazvao sramotnim. On je to tako doživio, kao i veik dio javnosti. Sestrica pak ne govori o ponašanju gospodina Jovica, nego o njemu samom kao ljudskoj sramoti i gov....Njoj ocigledno nisu jasne elementarne razlike izmedju kritike nečijeg ponašanja i osobnog vrijedjanja, a s tim ljudima onda u pravilu ne treba gubiti vrijeme na uzaludnu raspravu.

Avatar Yu-te-lad
Yu-te-lad
13:26 24.01.2023.

Vrhunski rezultati koje je ostvario na zadnja tri natjecanja (8., 9. i 15. mjesto) daju Horvatu i njegovoj sestri za pravo da ovako žestoko i na osobnoj, a ne stručnoj razini opletu po kritičarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije