Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE BRANITI NASLOV

Tenisačica s naviše Grand Slamova odustala od Australian Opena

Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
05.01.2018.
u 13:30

- Nakon nastupa u Abu Dhabiju shvatila sam da sam blizu, ali trebat će mi još malo vremena. Mogla bi nastupiti, ali ja želim pobijediti. Još uvijek nisam na razini na kojoj želim biti - kazala je Serena

Bivša najbolja tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams (36) neće braniti naslov pobjednice na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu koji počinje 15. siječnja u Melbourneu.

Williams se nakon lanjskog osvajanja Australian Opena privremeno povukla zbog trudnoće i nagađalo se kako bi se na teniske terene mogla vratiti upravo u Melbourneu. Međutim, odgodila je svoj povrataka.

Američka tenisačica je koncem prošle godine odigrala revijalni meč u Abu Dhabiju protiv pobjednice Roland Garrosa Jelene Ostapenko i izgubila je 2-6, 6-3, 5-10. Nakon tog meča je shvatila kako još nije spremna.

- Nakon nastupa u Abu Dhabiju shvatila sam da sam blizu, ali trebat će mi još malo vremena. Mogla bi nastupiti, ali ja želim pobijediti. Još uvijek nisam na razini na kojoj želim biti - kazala je Serena koja je u rujnu ove godine rodila djevojčicu u braku s suosnivačem Reddita Alexisom Ohanianom.

Williams je rekorderka sa 23 osvojena Grand Slam naslova, a u karijeri je ukupno osvojila 72 WTA turnira.

Prije nekoliko dana od nastupa na Australian Openu je odustao i bivši svjetski broj 1 Britanac Andy Murray. Škot nije igrao od Wimbledona prošlog ljeta, a zbog ozljede kuka, od koje se još nije oporavio, odgodio je svoj povratak na teren. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije