Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planira i US Open

Serena Williams se vraća u Kentuckyju

Serena Williams
Foto: Reuters/Pixsell
17.07.2020.
u 08:20

Pobjednica 23 Grand Slam turnira nije se natjecala od veljače kada je nastupila u Fed kupu za američku reprezentaciju

Američka tenisačica Serena Williams vratit će se na teren na prvom izdanju Top Seed Opena koji će se od 10. do 16. kolovoza održati u Lexingtonu u američkoj saveznoj državi Kentucky. 

Pobjednica 23 Grand Slam turnira nije se natjecala od veljače kada je nastupila u Fed kupu za američku reprezentaciju. 

Turnir u Kentuckyju jedan je od dva nova događaja uz turnir u Pragu, koji je prošli tjedan potvrdio izvršni direktor WTA-a Steve Simon, kao dodatak obnovljenom kalendaru turneje.

Podsjetimo sezona bi trebala startati 3. kolovoza WTA turnirom u Palermu.

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena je najavila i kako planira nastupiti na US Openu koji bi trebao početi 31. kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Trpimir
Trpimir
09:56 17.07.2020.

Ona i njezin brat su dva transgendera kojima je pohlepni otac promjenio spol u djetinjstvu da bi kao muskarci fizicki bili jaci u zenskom tenisu. Postoje slikovni i video zapisi itd. Potraziti na internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije