Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice za naslov

Pogledajte kako je Modrić reagirao kada je vidio da mu kolegu zadirkuju zbog visine

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/4
16.07.2020.
u 17:06

Tijekom pripreme za utakmicu koja nosi naslov nogometaši Reala zaigrali su popularnu ševu

Madridski Real večeras će u 21 sat zaigrati protiv Villarreala na svome stadionu. Utakmicu ćemo pratiti uživo jer, pobijedi li Kraljevski klub trenutačno petoplasiranu momčad natjecanja, osigurat će kolo prije kraja čak 34. prvenstvenu titulu i na tronu nakon dvije godine naslijediti Barcelonu.

Naravno da u prvome sastavu očekujemo i Luku Modrića, hrvatskog kapetana, čija bi dominacija veznim redom mogla još jedanput donijeti prevagu u ključnom trenutku.

Hoće li može i večeras asistirati za pobjedu, baš kao protiv Getafea u zadnjem kolu, vidjet ćemo, no u međuvremenu vam donosimo jedan genijalan zapis zabilježen na jučerašnjem treningu.

Naime, tijekom pripreme za večerašnju utakmicu nogometaši Reala zaigrali su popularnu ševu (negdje tu igru još zovu i zrenda), a kao žrtve su se u krugu zatekla dva Belgijca, Thibault Courtois i Eden Hazard.

Budući da je Hazard visok 175 centimetara, suigrači su ga zafrkavali tako što su neprestano preko njega dizali lopte, uz to se još i dobro smijali, a kada se siroti Hazard napokon predao, naš Luka mu je prvi prišao kako bi ga utješio.

- Znam kako ti je - kao da mu je rekao Modrić, kojem su ti isti šaljivci možda koji puta priuštili identičnu muku budući da je otprilike njegove visine (točnije, Hazard je tri centimetra viši)

Komentara 1

DH
dalibor.hren
18:18 16.07.2020.

Još će narasti i Luka i Eden!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije