Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronald Garros

Serdarušić izgubio u zadnjem kolu kvalifikacija

Zadar: Nino Serdarušić i Peđa Krstin odigrali meč na Adria Tour turniru
Marko Dimic/PIXSELL
20.05.2022.
u 20:11

Sa 7-5, 6-4 bolji je od njega bio američki tenisač Bjorn Fratangelo, inače 185. na svijetu. Njih su dvojica u ovom trenutku skoro susjedi na ljestvici, Serdarušić je na 188. mjestu.

Hrvatski tenisač Nino Serdarušić neće igrati u glavnom turniru ovogodišnjeg Roland Garrosa. Zapeo je na posljednjoj stepenici kvalifikacija, u trećem kolu.

Sa 7-5, 6-4 bolji je od njega bio američki tenisač Bjorn Fratangelo, inače 185. na svijetu. Njih su dvojica u ovom trenutku skoro susjedi na ljestvici, Serdarušić je na 188. mjestu.

Meč je hrvatski tenisač otvorio s 2-0, ali je odmah nakon toga izgubio svoj servis i prednost. Izjednačena borba trajala je do 5-5 kada je Amerikanac napravio novi break, dovoljan za osvajanje prvog seta. Taj trenutak je prilično uzdrmao 25-godišnjeg Serdarušića koji je potom izgubio tri startna gema u drugom setu, od čega dva na svoj servis.

Uspio je Serdarušić kod 3-5 spasiti dvije meč lopte. Došao je do 4-5, ali preokret ipak nije uspio izrežirati.

Serdarušić time nije slijedio put koji je prokrčio Borna Gojo. On je, pak, pobijedio u sva tri kvalifikacijska meča te će igrati, po prvi puta u karijeri, u glavnom ždrijebu nekog Grand Slam turnira.

Roland Garros, 3. kolo kvalifikacija:

Bjorn Fratangelo (SAD) - Nino Serdarušić (Hrv) 7-5, 6-4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije