Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE PO 11. TROFEJ

Nadalov idealni tenisač imao bi nešto od jednog Hrvata!

Nadal
Foto: Reuters-
27.05.2018.
u 09:01

- Što se mentalne snage tiče, izabrao bih Rogerovu, Novakovu ili svoju. Svaka je dobra – kazao je Nadal

Rafael Nadal u ovom je trenutku najbolji tenisač svijeta, a u karijeri je osvojio 16 Grand Slam naslova, od čega 10 u Bulonjskoj šumi.



Uoči Roland Garrosa novinari su ga zamolili da “skuje” idealnog tenisača današnjice, što je on i učinio.

– Idealni tenisač imao bi servis Ive Karlovića, forhend Rogera Federera, bekhend i fizikalije Novaka Đokovića, brzinu Gaela Monfilsa. Što se mentalne snage tiče, izabrao bih Rogerovu, Novakovu ili svoju. Svaka je dobra – kazao je Nadal koji ide po 11. trofej. 

Komentara 16

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:18 28.05.2018.

Nadal nikad nije osvojio Grand Slam

DH
dalibor.hren
13:20 27.05.2018.

A prehrana? Bi li jeo sijeno kao Đoković ili g.hovna kao novinar?

Avatar Ajnhard
Ajnhard
09:32 27.05.2018.

Kada Nadal ,Rodzer i Marin budu dobijali takve protivnike u prva tri kola kao Novak ,tada se moze pricati o idealnom tenisacu a i najboljem ,do tada radi se o cistoj namjestaljci !Evo sada na RG , Novak u drugom kolu dobija Ferera ,znaci specijalistu za sljaku a taj isti Ferer ce na Vimbldonu biti protivnik u drugom kolu Federeru a Novak ce tamo dobiti Andersona ili Iznera ili nekog ko je jak na brzim podlogama ,ko ne vjeruje neka provjeri ,uvijek isto, na svim velikim turnirima ,Novak dobija specijaliste za tu vrstu terena a ova troica pa i Marej dobijaju majstore za suprotnu vrstu podloge !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije