Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFENSA CENTRAL

Senzacionalna najava Španjolaca: Real Madrid zainteresiran je za Dominika Livakovića!

Vatreni su u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2024 slavili 2:0 protiv  Turske
Slavko Midzor/PIXSELL
23.05.2023.
u 20:34

Hrvatska 'jedinica' povezuje se s mnogim klubovima, a sada je u kombinacijama navodno i višestruki europski prvak

Španjolski mediji lansirali su senzacionalne vijesti i raspisali su se o mogućem dolasku vratara Dinama i vatrenih Dominika Livakovića u Real iz Madrida. Portal Defensa Central piše da je Realu zanimljiv Livaković kao zamjena za Courtoisa. Dodali su i iznos koji bi velikan ponudio za našu 'jedinicu'.

- Florentino i José Ángel Sánchez dogovorili su najjeftiniji potpis ljeta: transfer od 5 milijuna - naslov je teksta o Livakoviću.

- Jedno od mjesta koje će Real Madrid morati popuniti je zamjena za Thibauta Courtoisa, budući da Andriy Lunin ovog ljeta napušta klub - smatraju Španjolci.

Florentino Pérez i sportski direktor José Ángel Sánchez izdvojit će maksimalno 5-6 milijuna eura za poziciju rezervnog golmana, a postoji opcija koja im se posebno sviđa. Dominik Livaković, golman zagrebačkog Dinama, nogometaš koji je izabran za to mjesto -  doznaje Defensa Central.

GALERIJA Bišćan: Teško je zamisliti da ćemo morati bez Ivanušeca i Livakovića

Vatreni su u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2024 slavili 2:0 protiv  Turske
1/7

Ključna figura u cijeloj priči je Luka Modrić, koji ima blizak odnos s Livakovićem te ga je preporučio čelnicima Reala.

- Modrić je svjestan da Livaković može biti vrlo pozitivan dodatak momčadi.

Livaković ima odštetu od 10 milijuna eura, ali očekuju da će ga platiti i manje. Jedino, veliko pitanje ostaje hoće li Livi u najboljim godinama sjediti na klupi, makar se radilo i o gigantu sa Santiago Bernabeua. 

VEZANI ČLANCI:

- Golmanu zagrebačkog Dinama ugovor istječe 2024. godine i to bi znatno pojeftinilo njegov transfer. Livaković ima tržišnu vrijednost od 14 milijuna eura, no u Realu se nadaju da će posao sklopiti za oko pet milijuna.

Komentara 6

BE
Beba
20:50 23.05.2023.

Livakovića na klupu? Pa nije lud!

EJ
ejStef
00:24 24.05.2023.

Ako ode tamo, to je onda isključivo radi plaće, a karijeru može zaboraviti. Grijati klupu i primati veće novce možda i nije tako loše... No Livaković može braniti još više od 10 godina, tako da je pitanje da li je vrijeme za grijanje klupe...

KP
Karlovacko pivo
05:55 24.05.2023.

Od svjetskog prvenstva o Livakoviću se piše dasu pet šest klubova zainteresirani a izgleda na kraju ga neće nitko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije