Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA KLUB

Turski mediji: Livaković je dogovorio uvjete s novim klubom. Odlazi iz Dinama

Dinamo i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
19.05.2023.
u 10:05

Hrvatski vratar ima odštetnu klauzulu od 10 milijuna eura, čini se kako je na pragu dogovora s novim poslodavcem

Dominik Livaković, prema svemu sudeći, ovog ljeta napustit će zagrebački Dinamo i pojačati redove turskog velikana Fenerbahçea. Turski mediji javljaju da je Livakovićev agent otputovao na pregovore u Istanbul, a Dinamo će dobiti odštetu od 10 milijuna eura uz uključene bonuse. 

Fener je prvotno ponudio pet milijuna eura, što je glatko odbijeno, sada su pojačali ponudu i izgledno je kako će prvi vratar vatrenih napustiti Maksimir. Turski novinar Reşat Can Özbudak objavio je da su započeli pregovori u Istanbulu, a medij TRT Spor javlja da su Dinamo i Fenerbahče na korak do konačnog dogovora.

GALERIJA Bišćan: Teško je zamisliti da ćemo morati bez Ivanušeca i Livakovića

Dinamo i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
1/7

Livaković je želio otići u neki klub iz Liga petice, imao je ponude španjolskih prvoligaša Villarreala i Real Sociedada, ali čini se kako je ipak pristao ostvariti transfer u tursku Superligu. 

VEZANI ČLANCI:

U Dinamo je stigao 2015. godine iz Zagreba, na prošlom svjetskom prvenstvu u Kataru bio je jedan od najboljih čuvara mreže. 

Komentara 8

JU
juma
11:49 19.05.2023.

Ide u lošiji klub i neizvjesnost za 30% veću plaću. Išao bih i ja kada bih zaradjivao malo ili normalno, ali kada bih zaradjivao 60 000 eura na mjesec dobro bih razmislio. Dinamo je počeo prodavati igrače ispod cijene. Kada jednom kreneš obarati cijenu, tome nema kraja. To zna svaki trgovac sa stočnog sajma, ali izgleda kako spoznaja još nije stigla do novog managementa u Dinamu..

T2
Tomo_20
19:09 19.05.2023.

Livi ako odes u tursku nisi vise za mene a mislim i za dosta druge broj jedan!!!!!

ZO
zoranos
11:34 19.05.2023.

Pa dajte te novce za Frigana i Slovenca pobogu više!!! Ne može se samo prodavati bez da se kupuju mladi i potentni igrači koji će biti budućnost kluba!!! Gdje ste sada BBB??? Zar vi ne vidite da Dinamo ne kupuje nikoga već 2, 3 godine??? Zar ne vidite propada kluba??? Gdje su demonstacije! Tko će Dinamu donijeti LP i naslove u narednih 5 godina??? Zar je cilj bio samo maknuti Mamića - a drugo je nebitno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije