Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE ČESTITKE

Hrvatska senzacija: 15-godišnja Jana je svjetska prvakinja u plivanju!

Hrvatski plivački savez
03.09.2022.
u 09:25

Čudesan uspjeh napravila je hrvatska plivačica iz Gornje Stubice.

Jana Pavalić ispisala je povijest hrvatskog te svjetskog plivanja. 15-godišnja hrvatska plivačica osvojila je zlato na svjetskom juniorskom prvenstvu u glavnom gradu Perua, Limi, u disciplini 50 metara leptir!

Članica plivačkog kluba Olimp iz Zaboka, otplivala je na 50 metara leptir, a pobijedila je s vremenom 26.38, što je ujedno i novi hrvatski rekord u toj disciplini.

Prije manje od godinu dana, na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, mlada Jana bila je jedna od najvećih priča.

S tek navršenih 14 godina bila je uvjerljivo najmlađa sudionica na svom debitantskom seniorskom Svjetskom prvenstvu. 

U srpnju se s Europskog prvenstva vratila s brončanom medaljom, a onda, praktički bez odmora, krenula na SP u Peru i napravila senzacionalan uspjeh. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije