Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni šok

Senzacija u Madridu: Real izgubio od 'patuljka', Zidane povukao Modrića već na poluvremenu

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
17.10.2020.
u 20:57

adizu je to prva pobjeda kod Reala još od 1991. godine, kada je za njih igrao i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac

Novi prvoligaš Cadiz napravio je senzaciju svladavši u utakmici 6. kola španjolskog prvenstva u Madridu Real s 1:0.  

Cadizu je to prva pobjeda kod Reala još od 1991. godine, kada je za njih igrao i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, a Kraljevski klub je doživio prvi poraz u Primeri nakon sedam mjeseci. 

Honduraški napadač Anthony Lozano doveo je Cadiz u vodstvo već u 16. minuti, a začuđujuće, taj gol je ostao jedini na utakmici. Nakon vrlo slabog izdanja Reala u prvom dijelu, Zinedine Zidane je u nastavku, u 46. minuti napravio čak četiri izmjene, a tada je zamijenjen i Luka Modrić.

Međutim, rezultat se nije promijenio, Vinicius Jr je promašio zicer glavom, a Karim Benzema je u završnici pogodio vratnicu.

Unatoč porazu, Real je i dalje prvi s 10 bodova, ali iz pet utakmica, dok je Cadiz drugi također s 10 bodova, ali iz šest dvoboja.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
21:01 17.10.2020.

Senzacija u Madridu: Real izgubio od 'patuljka', Zidane povukao Modrića već na poluvremenu da se dotatno ne blamira i bruka.

DH
dalibor.hren
08:36 18.10.2020.

Iako je Luka imao loš dan, drugi su briljirali!!!

DU
Deleted user
14:02 18.10.2020.

Prvo kažu izgubio od patuljka, a onda ispadne da taj patuljak Cadiz odlično stoji na tablici i očito jako dobro igra. Pa onda nije senzacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije