Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Realu bod protiv Valencije, spasio ga Asensio

Superkup: Real Madrid - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
28.08.2017.
u 00:10

Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu, dok je Mateo Kovačić na poluvremenu ušao umjesto Isca.

Real Madrid izgubio je prve bodove u novoj sezoni. Kraljevi su u drugom kolu Primere na Santiago Bernabeu odigrali 2:2 s Valencijom.

Real je poveo golom raspoloženog Asensija u 10. minuti, no na kraju je morao loviti bod. Gosti su preokrenuli pogocima Solera (18.) i Kondogbije (77.). Remi je Realu osigurao Asensio još jednim golom, ovaj put iz slobodnog udarca.

Real je do kraja utakmice mogao povesti, no Benzema je promašio zicer, a onda uz pomoć Neta pogodio vratnicu. Nije ovo bila večer francuskog napadača...

Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu, dok je Mateo Kovačić na poluvremenu ušao umjesto Isca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije