Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS KRALJEVA

Nije pomogao ni Modrić: Valencia šokirala Real, Zaza zabio golčinu!

Real - Valenica
Foto: Reuters
1/8
22.02.2017.
u 20:53

Real je u Valenciji doživio svoj drugi poraz u Primeri i nije uspio pobjeći konkurentima, pa i dalje ima samo bod više od Barcelone i utakmicu manje.

U zaostalom susretu Primere Valencia je na svojoj Mestalli pobijedila vodeći Real Madrid s 2:1 i učinila prvenstvo neizvjesnim. 

Real je u Valenciji doživio svoj drugi poraz u Primeri i nije uspio pobjeći konkurentima, pa i dalje ima samo bod više od Barcelone i utakmicu manje. 

Šišmiši su maestralno započeli utakmicu i nakon samo devet minuta vodili s 2:0. U 4. minuti je Talijan Simone Zaza volejem iz okreta pogodio same rašlje, a u 9. minuti je brzu kontru domaćih okončao Čileanac Fabian Orellana

Real je smanjio u 41. minuti kada je precizan nabačaj Marcela Cristiano Ronaldo glavom pretvorio u lijep pogodak. U drugom dijelu se sve odvijalo na polovici Valencije, no igrači kraljevskog kluba su se ispromašivali, dok na drugoj strani sudac nije svirao čak dva kaznena udarca za domaćine. 

Luka Modrić je zamijenjen u 76. minuti, a Mateo Kovačić je ostao na klupi Reala. 

>> Kakav propust Dinama i Hajduka! Mogli su ga dovesti za sitniš, a sada je igrač od 20 milijuna eura

Komentara 2

DU
Deleted user
21:22 22.02.2017.

Šteta.

MU
muh
21:46 22.02.2017.

Bez Lukice su jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije