Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI ŠPANJOLSKU

Sedma pobjeda zaredom! Mladi hrvatski košarkaši u polufinalu Eurobasketa

Hrvatska U-18 košarkaši
Foto: Fiba Europe
01.08.2014.
u 19:26

Najbolji u našoj momčadi bio je Bender sa 18 koševa i 11 skokova, dok su Slavica i Žižić ubacili po 15 poena.

Hrvatska U-18 košarkaška reprezentacija nastavlja sa sjajnim igrama na Europskom prvenstvu u Turskoj. Naši su mladići svladali Španjolce sa 80:55 čime su se plasirali u polufinale turnira. Bila im je to sedma pobjeda zaredom...

Španjolci su Hrvatskoj parirali smo u prvom dijelu. No, košarkaši Ante Nazora su se u trećoj četvrtini ponovo odlijepili i u posljednju dionici ušli sa 16 koševa prednosti. Na kraju je završio s plus 25 za Hrvatsku.

Najbolji u našoj momčadi bio je Bender sa 18 koševa i 11 skokova, dok su Slavica i Žižić ubacili po 15 poena.

Hrvatska će za prolazak u finale igrati protiv pobjednika dvoboja između Turske i Latvije.

>> Hezonja: Na Svjetsko prvenstvo ne bih ako ne zaslužim

Komentara 4

PA
pappmisi
19:50 01.08.2014.

Cestitam, izvaredni pojedinci veliki talenti, D. Bender podseca "skoro" kao veliki Kreso, Slavica ima dobru ruku, Arapovic talentiran steta sto nema ocevu visinu, Zizic sjajan, L. Mazalin kao " skoro " kao Mirza Delibasic , ne treba brinuti za buducnost Hrvatske kosarke za par godina ovi decki plus Hezonja, Gabric, Saric bice bolji od Tonija i Dine.Pozdrav iz Madjarske

SM
smujukic
23:00 01.08.2014.

Zašto se ne spominje cijela ekipa koja vodi te mlade košarkaše ,a ne samo glavni trener,postoje i pomoćni treneri i ko diciski kao i drugi u srtučnom vodstvu..

GO
gospodindragovoljac1991
07:38 02.08.2014.

Što reći! Bravo dečki, bravo mladosti. Tako se igra za svoju Domovinu. I moj sin je košarkaš, ali su ga u Osijeku kada je otišao kao nada i talenat, UNIŠTILI. No on je borac, možda ga se Bog sjeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije