Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Brazila

Scolari objavio popis: Nema Kake, Robinha, Lucasa...

Luiz Felipe Scolari
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.02.2014.
u 17:53

Podsjetimo, upravo mi 12. lipnja igramo prvu utakmicu na SP-u protiv domaćina Brazila

Na dan kada Hrvatska igra prijateljsku utakmicu protiv Švicarske (5. ožujka), Brazil očekuje pripremni susret protiv JAR-a u Johannesburgu. Izbornik Felipe Scolari objavio je djelomičan popis, pozvao je samo igrače iz Europe, dok će oni iz nacionalnog prvenstva pozive dobiti naknadno.

No, zanimljivo je da dvojac iz Milana Kaka i Robinho nisu dobili poziv, kao ni igrači PSG-a Marquinhos te Lucas. No, bez obzira na to, popis igrača izgleda impresivno i već sada je jasno kako će Hrvatskoj biti iznimno teško na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, upravo mi 12. lipnja igramo prvu utakmicu na SP-u protiv domaćina Brazila.

Popis igrača:

Vratar: Julio Cesar (QPR)

Braniči: Thiago Silva (PSG), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern), Rafinha (Bayern), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid) 

Veznjaci: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea)   

Napadači: Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Bernard (Šahtar)

>>Problem u vezi - Luka i Raketa sjajni, a ostali?

Komentara 2

SI
sidsugar
18:19 11.02.2014.

Brazilska nogometna reprezentacija je po mom mišljenju jača od naše, no nakon dugo vremena mi se, barem na papiru, ne čine tako zastrašujućima ako izuzmemo obranu (tko bi rekao).

DH
dalibor.hren
19:11 11.02.2014.

Mislim da ovi Brazilci nisu vanzemaljci i da će protiv naših imati problema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije