Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST

Problem u vezi - Luka i Raketa sjajni, a ostali?

darijo srna luka modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.02.2014.
u 15:02

Nekada je kao njihova alternacija figurirao Milan Badelj, no njegova forma u HSV-u nimalo ne obećava. U rasponu ocjena od 5 do 1, Miki ima prosjek ocjena 3,89 (Iličević još lošiji, samo 4,00). Famozni Štimčev izum Sammir nestao je s mape.

Potencijalna opasnost za ambicije vatrenih je nedostatak klase u veznome redu, jer nakon genijalaca Modrića i Rakitića, nastaje suša. I što ako netko od njih bude ozlijeđen, premoren, neraspoložen...? Tko će preuzeti dirigentski štapić?

Nekada je kao njihova alternacija figurirao Milan Badelj, no njegova forma u HSV-u nimalo ne obećava. U rasponu ocjena od 5 do 1, Miki ima prosjek ocjena 3,89 (Iličević još lošiji, samo 4,00). Famozni Štimčev izum Sammir nestao je s mape, dok, objašnjava Niko, situacija s Gregoryjem Sertićem baš i nije jednostavna.

- Fifa ima svoje statute. U ozbiljnom nogometu to je ipak drugačije nego u futsalu - kaže Niko.

Kako izbornik gleda na Mazzarrijeve kritike na izvedbe Matea Kovačića?

- Mazzarri svakodnevno vidi Kovačića na treningu i ima pravo na svoje mišljenje. No, klub kao što je Inter ne bi trebao ovisiti o igrama jednoga 19-godišnjaka. Imaju oni starijih igrača koji bi trebali preuzeti odgovornost - dodaje Kovač.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Hrvatski navijači nisu pretjerano pohrlili po ulaznice za utakmice po skupinama. Više ih zanima susret osmine finala, u kojemu bi nas najvjerojatnije dočekale Španjolska ili Nizozemska, nego utakmica s Kamerunom u Manausu.

- Četiri sata traje let od kampa do Manausa, gdje igramo s Kamerunom. Putovanje u Amazoniju zahtijeva i cijepljenje, pa je razumljivo da u Manausu nećemo imati previše navijača. I vama koji idete u Brazil savjetujem da prethodno posjetite liječnika - zaključio je Niko Kovač.

U Fifinu terminu, 5. ožujka, Brazil će igrati utakmicu protiv Južne Afrike u Johannesburgu, dok Kamerunci gostuju u Portugalu. Izbornik Niko Kovač odredio je dvojicu skauta za te utakmice, ali budžet za njih još nije odobren. Čeka se što će reći čuvar blagajne Davor Šuker.

>> Na Kovačevu popisu za Švicarsku nema igrača Dinama i Hajduka

Komentara 3

DH
dalibor.hren
15:16 11.02.2014.

Vjerujem da bez obzira na formu igrača izbornik zna koliko tko može pružiti za repku.

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
16:50 11.02.2014.

Idemo na SP , otvaranje sa Brazilom , halooo , kud ćeš bolje i više. Dobro, uvijek možemo nekome pomrsiti račune i sigurno smo najgori protivnik ,recimo Njemačkoj , koja nam je "mušterija" ali to je sve. I zato fino, kad počme, noge prekriži preko stola, par pivkana, nešto za grickanje uživaj.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:54 11.02.2014.

Čuvar blagajne Šuker s Kariba, gdje mlati lovu davajući nogometne instrukcije na otočju Turks & Caicos, poručuje izborniku Kovaču da je za potrebe skautinga u ožujku HNS osigurao budžet u visini cijene dvije VHS kazete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije