Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibonin dragulj

Šarić: Tata i ja često se posvadimo, ništa strašno

'09.12.2012., KC Drazen Petrovic, Zagreb - 12. kolo regionalne kosarkaske lige ABA - KK Cibona - KK Cedevita. Dario Saric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
12.12.2012.
u 19:57

Obojica smo teški po prirodi pa nam treba da svaki ode na svoju stranu dok se ne smirimo

Tresla se brda, rodio se miš. Obiteljski sukob na relaciji sin i otac Šarić, sudeći po riječima mladog košarkaša, potpuno je uobičajena stvar. Telefonske linije između njih dvojice su otvorene, tenzije smirene.

– Ma sve je u redu. Obojica smo temperamentni, a onda nam bude žao kad burno reagiramo. Ne smeta mi što je tata to iznio u medije jer znam da mi uvijek želi najbolje – kaže Dario i dodaje:

– Malo se krivo izrazio jer misli da sam se ishitreno odlučio za Cibonu, no ja i dalje čvrsto stojim iza svoje odluke – dodao je Dario, potpuno koncentriran na utakmicu Eurokupa protiv Ulma.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
22:53 12.12.2012.

Shvatio je otrac lihvarske namjere pokvarenih menadzera a mali to js ne razumije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije