Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon progovorio
Povratak na članak

Šarić: Negativni komentari ne mogu me izbaciti iz ritma

Bolji sam od onoga što sam pokazao u utakmici s Rusijom - rekao je Dario

Komentari 5

KA
kajinx
00:27 22.09.2017.

Bravo Šariću! Puno sreće i uspjeha u NBA!

VL
GU
General_U
10:43 22.09.2017.

malo mućnuti glavom i ne letjeti visoko,ne pokušavati sve na silu nisi toliko moćan...malo samokritike ti ne bi škodilo i protiv rusa si sam triba izići bio si blijeda sjenka sebe samoga,a ne acu koji nije imao hrabrosti da te izbaci dovrsti u takvu situaciju...nakon malo acine opravdane kritike ponašao si se kao uvrijeđena frajla i sjeb. si ekipu...dobar ali zasd samo dobar košarkaš si ti i ne glumi genija i veličinu i virtuoza kad to budeš svaka čast za sad si dobar rudar i vjerojatno ćeš to i ostati poštivam i to ali glumce ne...

VL
DU
Deleted user
23:52 21.09.2017.

Zašto ne bi i vi ko zlovenci pokupili najbolje pod svoju zastavu .... pa nisu oni ništa pametniji od vas ?

VL
SS
sokac sa drave
13:02 22.09.2017.

Gledao sam pripremne utakmice prije i za vrijeme prvenstva i ako cu biti iskren moram reci da Dario nije nesto posebno pokazao,nije ona prevaga kao Dragic ili Srbin Bogdanovic.Mislim ipak da to nije do njega nego suigraci su nista koristi druga liga istok.

VL
Avatar Sokol
Sokol
12:56 22.09.2017.

Da prokomentiram nešto s strane. Koliko ste ljudi jadni i bijedni. Jedno pitanje za sve vas dežurne komentatore: što ste vi u životu postigli da se kenjate njemu u usta? Je li vas imalo sram? Čovjek loše odigrao za reprezentaciju, i? ? Je li to njegov grijeh? Imamo većih problema od loših igara od Šarića. Fuj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.