Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Sarač odlazi, 
a plinare će 
opet preuzeti izbornik Červar

02.06.2018.
u 10:53

Doveli smo nove, mlade, poletne igrače i još je jedina nepoznanica Halil Jaganjac. Igrač želi igrati kod nas, no mora se očitovati Metalurg pa to još čekamo. Vuglač je imao ponudu Meškova, ali ostaje u klubu – rekao je Božidar Jović

Svečarski je bilo u Kutiji šibica gdje su rukometaši PPD Zagreba pobjedom nad Nexeom (34:27) potvrdili osvajanje 27. naslova prvaka Hrvatske.

Prigodnim poklonima, a nisu bili satovi, klub se oprostio od čak šest igrača. Od aktivnog igranja oprostili su se Igor Vori, te braća Valčić, Josip i Tonči.

1/6

Ugovor je istekao Dobrivoju Markoviću, Davidu Miklavčiću i Domagoju Pavloviću. Oni će rukometnu sreću potražiti u drugim klubovima, Pavlović će u Melsungen, Miklavčić u Gorenje, a Marković još nema klub.

- Došlo je vrijeme da se rastanemo. Tako je valjda moralo biti. Drago mi je da sam s klubom osvojio prvenstvo i kup. Žao mi je što su se na kraju sezone ozlijedili Vuglač i Hrstić. Što se mene tiče za sada ne znam gdje ću i što ću. Prvo ću se dobro odmoriti – rekao je Zlatko Saračević, sad već bivši trener PPD Zagreba.

Pučka veselica za nazočne

A novi trener bit će Lino Červar.

- Sve smo se usmeno dogovorili, a pismeno ćemo nakon što završe kvalifikacijske utakmice protiv Crne Gore za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2019. Godine. Doveli smo nove, mlade, poletne igrače i još je jedina nepoznanica Halil Jaganjac. Igrač želi igrati kod nas, no mora se očitovati Metalurg pa to još čekamo. Vuglač je imao ponudu Meškova, ali ostaje u klubu – rekao je Božidar Jović, glavni menadžer kluba.

Na kraju utakmice, u kojoj su najefikasniji kod zagrebaša bili Horvat s osam, te Bičanić sa sedma pogodak, upriličena je prava pučka veselica. Za sve posjetitelje organizirani su roštilj i pivo. Zanimljivo je da su posljednje tri minute u postavi igrali igrači koji sljedeće sezone neće nositi dres PPD Zagreba.

- Zaista ne znam što bi sad pametno rekao. Bila je to jedna lijepa i duga karijera – rekao je Igor Vori.

Propustio OI zlato svojevoljno

Na veliko iznenađenje puno je pričljiviji bio Tonči Valčić, poznat po tome da izbjegava novinare u širokom luku.

- Ništa ne bih mijenjao u svojoj karijeri. Najviše ću pamtiti svjetsko zlato iz Portugala i igranje na SP-u u Hrvatskoj 2009. godine – rekao je Tonči.

A zašto Tončija nije bilo na Igrama u Ateni 2004. godine?

- To je bila moja odluka. U to vrijeme sam igrao u Drugoj španjolskoj ligi i mislio sam da nisam u takvoj formi da mogu pomoći reprezentaciji. Lino me je zvao, ali je moja bila zadnja. Sad mi je žao što nisam išao jer bi imao olimpijsko zlato u vitrinama – zaključio je Valčić.

1/6

Komentara 1

VO
Volimrukomet
21:45 09.06.2018.

i ovdje smrdi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije