Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treneri

Hoće li Saračević ili Obrvan uploviti u ženske vode?

31.05.2018.
u 18:18

Petiki se najviše zamjera preuvjerljiv poraz od Lokomotive u finalu kupa

Snježana Petika otputovala je sa ženskom rukometnom reprezentacijom Hrvatske kao trenerica Podravka-Vegete, a u međuvremenu ju je Nadzorni odbor kluba smijenio. Tako da će Petika ostati do kraja ove sezone tek kao pomoćna trenerica u reprezentaciji.

– Analizirajući rezultate koje je klub postigao ove sezone zauzet je stav da postavljeni sportski ciljevi nisu ostvareni. Na tom tragu donesena je odluka da glavnoj trenerici Snježani Petiki po isteku važećeg ugovora nećemo ponuditi novi uz želju da gospođa Petika kao sportska legenda i dugogodišnja trenerica i dalje ostane aktivna u radu s nekom od ekipa u školi rukometa – piše u priopćenju Nadzornog odbora kluba.

1/6

Petiki se najviše zamjera preuvjerljiv poraz od Lokomotive u finalu kupa. Ostat će upisano u povijesti kluba da je Petika u prvoj sezoni ipak osvojila prvenstvo. Opet, i tu joj se zamjera poraz od desetak razlike od Lokomotive u Zagrebu.

Barbara Stančin, bivša vratarka Podravke, u novoj sezoni bit će trenerica vratarki. Već su dogovorena neka pojačanja. Tako dolaze Jožekova, Čigirinova te vratarka Ristović. No, rubrika odlazaka za sada je puno veća. Na kraju sezone klub napuštaju vratarka Kapitanović te igračice Dežić, Vidak, Krsnik i Toth. Prve četiri reprezentativke su Hrvatske.

Tko će biti novi trener Podravke? Tim pitanjem bavit će se Miranda Tatari Šimunović, sportska direktorica kluba. Za sada se spominju sve redom znana trenerska imena poput Vladimira Canjuge, Ivice Obrvana, Borisa Dvoršeka, Zlatka Saračevića.

Od svih njih najviše iskustva u radu s rukometašicama ima Canjuga koji je dugo bio izbornik ženske rukometne reprezentacije Hrvatske.

No, pitanje je hoće li Canjuga ostati u Koki gdje je trenutačno trener ili će prihvatiti klupu Podravke. Obrvan i Saračević nikad nisu radili sa ženama, a Dvoršek je bio u ženskim vodama nekoliko puta.

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije