Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grčka muka - Samo 1:1 u Rigi

Santos: Navijači, pomozite nam protiv Hrvata

'Greece Georgios Samaras (C) vies with Latvia\'s Olegs Laizans (L) and Aleksejs Visnakovs (R) during their Euro 2012 group F qualification football match at the Skonto Stadium in Riga, on September 6,
'ILMARS ZNOTINS'
06.09.2011.
u 23:54

Izbornik Fernando Santos nije bio pretjerano razočaran remijem kod Letonaca.

Grcima zbog kartona protiv Hrvatske neće igrati dvojica standardnih - strijelac K. Papadopoulos i Maniatis. Utakmica se igra u Pireju 7. listopada

Kilavi Grci u Rigi su se u 84. minuti spasili prvoga kvalifikacijskoga poraza pogotkom Kyriakosa Papadopoulosa, nakon udarca iz kuta (za Letonce je zabio Cauna u 11. minuti).

Klasična grčka priča u ovim kvalifikacijama - mučenje, nikakva igra i sretan završetak. Loša vijest za njih, a dobra za nas, je da su im za odlučujući sraz otpala dvojica - Kyriakos Papadopoulos iz Schalkea i Maniatis iz Olympiacosa. Naravno, ni ključni igrač Ninis neće se do tada oporaviti.

Izbornik Fernando Santos nije bio pretjerano razočaran remijem kod Letonaca. Sad barem zna na čemu je - mora kod kuće pobijediti Hrvate za prvo mjesto u skupini.

- Ta je utakmica za nas veliko finale. Preostalo je pobijediti Hrvatsku, nadam se da ćemo uz pomoć navijača to i uspjeti. Iako smo u Rigi igrali loše, nemam što zamjeriti igračima, jer je sve u našim rukama. Tri boda protiv Hrvatske i onda nam je i bod u Tbilisiju dovoljan za prvo mjesto. Vjerujem u svoje igrače, oni su to u stanju ostvariti - kazao je portugalski stručnjak.

Grci svoje domaće utakmice igraju u Pireju, na stadionu Olympiacosa, kapaciteta 33.000 mjesta. Igra se 7. listopada...

Komentara 8

BB
bbboriginal1968
04:40 07.09.2011.

... a mi cemo pomoc grckim navijacicama!

OB
-obrisani-
00:28 07.09.2011.

E moji Grci ,ako budete igrali ovako kao protiv Letonaca ,nemate nikakve sanse ni za nerijeseno

MC
mr.col1
01:11 07.09.2011.

ma nema sretnije ekipe od nija..izrael je puno vise zasluzio da bude drugi nego grci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije