Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se najkreativniji video

Sandra Perković voli izazove, a vi?

Sandra Perković
Foto: Promo
15.07.2015.
u 15:46

– U životu nema nesavladivih prepreka, samo se treba zbrojiti, pribrati misli i djelovati. Upravo zato pozivam sve fanove da prihvate izazov i izađu iz svoje sigurne zone, tko zna kamo ih to može odvesti – rekla je Sandra

Najbolja hrvatska atletičarka i svjetska rekorderka Sandra Perković nova je lokalna ambasadorica za Pepsi Hrvatska u okviru globalnog digitalnog pokreta Pepsi Challenge.  U trećem, sportskom izazovu Sandra poziva sve zainteresirane da snime videouradak u kojem moraju pokazati što znaju s loptom i podijele ga putem Pepsi internetske ili Facebook stranice. Sama Sandra odabrat će najkreativniji video koji će osvojiti posebnu Pepsi nagradu!

Nakon modnog izazova Aleksandre Dojčinović i glazbenog izazova Elle Dvornik, u sportski Pepsi izazov spremno je zakoračila i Sandra Perković, koja je nebrojeno puta pokazala sposobnost svladavanja prepreka i sklonost izazovima. Na snimanju za lokalnu kampanju otkrila je koji su njezini najveći sportski izazovi, tko joj je uzor, koja joj je medalja najdraža i što bi savjetovala svojim fanovima.

– Koncept me oduševio jer me u životu, između ostalog, prihvaćanje izazova dovelo i do statusa vrhunske sportašice. Živim sada, živim u ovom trenutku i ne opterećujem se previše oko toga što je bilo i što će biti. U životu nema nesavladivih prepreka, samo se treba zbrojiti, pribrati misli i djelovati. Upravo zato pozivam sve fanove da prihvate izazov i izađu iz svoje sigurne zone, tko zna kamo ih to može odvesti – rekla je Sandra.

>> Perković ponovno prva, bacila disk skoro deset metara više od pratnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije