Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

San Antonio u problemima, Oklahoma povela 3:2

San Antonio - Oklahoma
Foto: Reuters
1/6
11.05.2016.
u 10:43

Prolazak Oklahome u finale bilo bi veliko iznenađenje, budući da su prema svim prognozama najveći favoriti na Zapadu bili branitelji naslova Golden State i San Antonio.

Iako su košarkaši San Antonija u ligaškom dijelu NBA sezone izgubili samo jednu utakmicu na domaćem parketu, u polufinalu doigravanja Zapadne konferencije doživjeli su drugi uzastopni poraz u svojoj dvorani od Oklahoma Cityja.

Oklahoma je noćas slavila sa 95:91, te sada vodi 3:2 u pobjedama, i u petak ujutro po hrvatskom vremenu na domaćem terenu ima priliku izboriti finale Zapada.

To bi bilo veliko iznenađenje, budući da su prema svim prognozama najveći favoriti na Zapadu bili branitelji naslova Golden State i San Antonio.

Junak susreta bio je playmaker Oklahome Russell Westbrook sa 35 poena, 11 skokova i 9 asistencija. Westbrook je u završnici susreta odigrao majstorski. Četiri minute prije kraja, pri vodstvu Spursa 88:82, playmaker Oklahome je sa sedam poena i dvije asistencije odveo svoju ekipu do pobjede. Uz njega, istaknuo se i Kevin Durant sa 23 koša.

Kod Spursa najbolji je bio Kawhi Leonard sa 26 poena, a LaMarcus Aldridge i Danny Green ubacili su po 20 poena.

>> Stephen Curry drugi put zaredom proglašen najkorisnijim igračem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije