Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ LIVORNA

Sampdoria nanijela prvi poraz Interu

Nogomet
26.09.2009.
u 20:15

U derbi-utakmici kojom je otvoreno 6. kolo talijanskog nogometnog prvenstva Sampdoria je na svom stadionu Luigi Ferraris nanijela prvi poraz Interu. Bilo je 1:0.

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Giampaolo Pazzini. Sampdorijin napadač, koji svoje mjesto pronalazi i u talijanskoj izabranoj vrsti, iskoristio je dodavanje Danielea Manninija u 72. minuti i prizemnom loptom u donji desni kut iz srca šesnaesterca svladao Julia Cesara.

Branitelji četverostruke uzastopne krune imali su terensku inicijativu koja se očitovala u posjedu lopte (64 posto), no nisu to znali kapitalizirati. U utakmici s malo izglednih prilika svoju je iskoristila domaća momčad koja će tako, barem neko vrijeme, držati čelno mjesto na ljestvici klubova u talijanskoj Seriji A.

Očekivanu, ali teško izborenu 1:0 pobjedu upisala je Fiorentina kod Livorna u posljednjoj subotnjoj utakmici 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Pogodak odluke s bijele je točke postigao Stevan Jovetić, reprezentativni napadač Crne Gore, koji će 2. studenog napuniti 20 godina života. Bio mu je ovo treći pogodak za “viole” u ovoj sezoni.

Minutu prije toga (75.) prekršaj za najstrožu kaznu napravio je Diniz na Gilardinu.

Dario Knežević odigrao je svih 90 minuta za poraženu momčad, koja nakon šest odigranih utakmica s dva osvojena boda zauzima 18. mjesto ljestvice Serije A. U poretku nakon nepotpunog kola Fiorentina je četvrta.

Serie A, 6. kolo:

Sampdoria - Inter 1:0 (Pazzini 72)

 

Livorno - Fiorentina 0:1

Redoslijed: 1. Sampdoria 15, 2. Juventus 13 (-1), 3. Inter 13, 4. Genoa 10 (-1), 5. Fiorentina 10 (-1), 6. Parma 10 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije