Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA STRUČNJAKA

Samo jedan igrač može zaustaviti Modrića i Rakitića i donijeti naslov Francuskoj

Luka Modrić i Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.07.2018.
u 08:58

"N’Golo Kante je bio nevjerojatan na ovom Svjetskom prvenstvu. I siguran sam da može donijeti pobjedu Francuskoj", piše Frank De Boer

Nizozemac Frank de Boer, koji je 1998. u utakmici za treće mjesto na SP-u izgubio od Hrvatske, najavio je današnji finale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

De Boer je u kolumni za Independent najavio da će ključna biti borba na sredini terena između Luke Modrića i Ivana Rakitića s jedne te N’Gola Kantea s druge strane.

"N’Golo Kante je bio nevjerojatan na ovom Svjetskom prvenstvu. I siguran sam da može donijeti pobjedu Francuskoj", piše De Boer i objašnjava:

Luka Modrić i Ivan Rakitić Luka Modrić i Ivan Rakitić
1/7

"Vidjeli smo da je vezni red najvažniji dio hrvatske momčadi. Luka Modrić i Ivan Rakitić posljednjih sat vremena protiv Engleske preuzeli su kontrolu sredine, a pomogao im je Marcelo Brozović. No, mislim da ih Francuska može zaustaviti. Zašto? Jer Kante može zaustaviti bilo koga.

De Boer na kraju zaključuje:

"Kante daje sve od sebe, osvaja lopte i Hrvatska ga se mora čuvati. Ako ih Kante i Paul Pogba zaustave, Hrvatskoj će biti jako teško."

>> Pogledajte Večernji pressing s Lovrom Kalinićem i Ognjenom Vukojevićem

Komentara 35

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:24 15.07.2018.

Jutros u pekari... .imate francuza " ? Ne al dobit će mo ih popodne 😂jaoooooo brale !

IC
Inspector Callahan
09:28 15.07.2018.

Vidi se da Nizozemac jos uvijek žali za tom broncom iz 98. Danas će žaliti Francuzi.

DU
Deleted user
09:25 15.07.2018.

Od 15- orice igrača Francuske očevi ili djedovi nisu znali ni gdje je francuska. To je prije reprezentacija Afrike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije