Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI POTVRDILI

Sammir se nakon tri godine vraća u Dinamo, zarađivat će nevjerojatan iznos!

19.09.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina B, 1. kolo, GNK Dinamo - FC Cernomorec. Sammir.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
19.01.2017.
u 17:07

- Sretan sam što je klub doveo Sammira koji će svojom kvalitetom biti dimenzija više za Dinamo. Ima iskustvo više u odnosu na ono prije tri godine i veselim se njegovu dolasku – naglasio je trener Dinama

Jorge Sammir Cruz Campos ponovno će zaigrati u dresu Dinama! Kao što je Večernji list proteklih dana najavljivao, Brazilac se vraća u svoj bivši klub nakon što je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunningom. Potvrdio je to Dinamo na službenoj stranici.

Sammir će potpisati ugovor na tri godine koji će mu ukupno donijeti nevjerojatnih pet milijuna eura. Godišnje će zarađivati 1,6 milijuna eura i biti daleko najbolje plaćeni igrač HNL-a.

- Osjećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir i novim izazovima koji me čekaju – rekao Sammir koji će se modrima priključiti u subotu ujutro te odraditi drugi dio priprema u Turskoj. 

Povratak Sammira raduje i trenera Ivajla Peteva:

- Sretan sam što je klub doveo Sammira koji će svojom kvalitetom biti dimenzija više za Dinamo. Ima iskustvo više u odnosu na ono prije tri godine i veselim se njegovu dolasku – naglasio je trener Dinama, dok je glavni direktor kluba Tomislav Svetina dodao:

- Uložili smo veliki napor kako bi vratili Sammira u Dinamo i ponosni smo na ovaj posao. Ipak je riječ o najtrofejnijem igraču kluba kojem želimo dobrodošlicu u Maksimir.

Sammir je jedan od najtalentiranijih nogometaša koje je Zdravko Mamić doveo. U Dinamu je proveo sedam godina i osvojio sedam naslova prvaka Hrvatske. Dobio je i hrvatsku putovnicu te odigrao sedam utakmica za reprezentaciju. No, njegovo ponašanje je bilo problematično pa ga je tadašnji trener Zoran Mamić 2013. udaljio iz momčadi i više nije zaigrao. Od siječnja 2014. nastupao je za španjolskog prvoligaša Getafe, a onda za kineski Jiangsu Sunning FC te na posudbi za Hangzhou Greentown.

Brazilac će ugovor s Dinamom potpisati sutra u 22:30 u zagrebačkoj zračnoj luci.

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
17:18 19.01.2017.

Dobro došel doma !!!!!

SE
senior
17:37 19.01.2017.

Samire, dobro nam došao. Neka crkne onaj kome smeta.

VR
vrbaZG
17:35 19.01.2017.

Bravo Sammir, bravo Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije