Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijat će za Modrića

Sammir: Mamić odlazi iz Dinama? Ma baš me i ne zanima...

Sammir
Foto: UES/Pixsell
23.03.2014.
u 10:12

U Realu je Luka Modrić, jedini Hrvat, moj prijatelj, zbog njega sam prešao na Realovu stranu. I volio bih da danas pobijedi i postane prvak.

Bivši Dinamov vezist, Brazilac Sammir (26), bit će jedan od gotovo 85.000 sretnika sutra na Bernabeuu (21 sat) u srazu Reala i Barcelone. Jučer je, pak, s Getafeom izgubio kod Athletica u Bilbau, igrao je sat vremena...

- U sljedećoj utakmici, kod kuće protiv Villarreala, trebao bih igrati od prve minute - kazao nam je Sammir u telefonskom razgovoru.

Ističe da mu je fizičko stanje sada, nakon dva mjeseca života u Madridu, besprijekorno. A i bolje se razumije s novim trenerom.

- Cosmin Contra bolji je od onoga prije (Luis Garcia, nap.a.). Puno razgovara s igračima, što mi odgovara, bolje se radi, bolje je raspoloženje na treningu...

Ovo će vam biti prvi izlet na Bernabeu, nakon onoga s Dinamom iz 2011. godine (2:6)?

- Ne, bio sam već na utakmici Real - Atletico...

Nisam se vidio s Lukom

Navijač ste Reala?

- Da, sada jesam...

Prije koju godinu, dok ste bili u Dinamu, izjašnjavali ste se kao navijač Barcelone?

- Jesam, bilo je to zbog Messija, zato što Barcelona igra ljepše od Reala. To i danas mislim. No, u Realu je Luka Modrić, jedini Hrvat, moj prijatelj, zbog njega sam prešao na Realovu stranu. I volio bih da danas pobijedi i postane prvak.

Vidjeli ste se s Lukom u Madridu?

- Ne, nismo se još vidjeli, ali se često čujemo.

Luka vam je osigurao ulaznicu za Clasico?

- Ne, nabavio mi ju je moj prijatelj Draper. Gledat ćemo Clasico zajedno iz VIP lože Bernabeua u kojoj sjede košarkaši Reala.

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Čujete li se s bivšim suigračima?

- Slabo, baš i ne. Jesam li ih zaboravio? Ma kako bih mogao zaboraviti svoje suigrače, pa proveo sam sedam godina u Maksimiru. To je važan dio moga života.

Mamić je najavio odlazak iz Dinama na ljeto. Vjerujete li u to čudo?

- Iskreno, to me baš i ne zanima. Više nisam u Dinamu, pa i nisam previše zainteresiran što se tamo događa - zaključio je Sammir, koji je do sada u Primeri igrao samo 87 minuta.

Iniestine pohvale

Osim Sammira, kojega je Luka Modrić svojedobno proglasio svojim nasljednikom u Dinamu, na sjajne izvedbe našega reprezentativca osvrnuo se i vezist Barce Andres Iniesta:

- Modrić je zanimljiv igrač, vrlo kvalitetan, a to je pokazao još u Hrvatskoj i Engleskoj. Vrlo je važan za Real jer diktira igru momčadi i morat ćemo ga držati na oku - kazao je Iniesta.

Španjolac je Modrića u vrhunskome izdanju prvi put upoznao na EP-u 2012. godine kada je vezni red Srna, Vukojević, Modrić, Rakitić, Pranjić na utakmici u Gdanjsku potpuno zaustavio španjolske čarobnjake. Samo su sreća, vratar Casillas i sudac Stark spasili tada svjetske prvake od poraza...

>>Sammir vrlo dobar sat vremena u porazu Getafea

Komentara 4

Avatar vaha
vaha
10:59 23.03.2014.

opet mamic u naslovu….jos dva-tri clanka i ispunit ce normu za danas...

MA
Markocrooo
12:43 23.03.2014.

...samir-ma baš me i ne zanima

Avatar mlijeko
mlijeko
12:00 23.03.2014.

Igrao je 87 minuta u 10 utakmica...bas i nije neka minutaža....a upitno je nije li ovo izmišljeni razgovor kakvih imamo sve više ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije