Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina A

Rusija u nastavku razbila Egipat i izborila drugu pobjedu na SP-u

Rusija u nastavku razbila Egipat i izborila drugu pobjedu na SP-u
Foto: Reuters/Pixsell
19.06.2018. u 21:52

U dvoboju 2. kola A skupine ruski nogometaši su u Sankt Peterburgu pobijedili Egipat s 3-1 (0-0) i vjerojatno osigurali osminu finala. 

Domaćini SP-a Rusi stigli su i do druge pobjede na prvenstvu, a do nje su došli postigavši tri gola u razmaku od 15 minuta drugog dijela. Egipćanima nije pomogao ni nedovoljno oporavljeni Mohamed Salah koji je igrao od prve minute.

>>Pogledajte kako su Rusi proslavili pobjedu protiv Egipta

U 47. minuti Egipćanin Ahmed Fathy pogodio je nespretno vlastitu mrežu nakon udarca Romana Zobnina, koji je išao daleko pored gola. U 59. minuti nakon proigravanja Marija Fernandesa za 2-0 je zabio iz blizine Denis Čerišev, kojemu je to treći gol na mundijalu.

U 62. minuti Artjem Džjuba povećava na 2-0 iz solo-akcije i preciznog udarca s desetak metara. U 73. minuti Mohamed Salah smanjuje na 1-3 iz jedanaesterca dosuđenog nakon što je Zobnin rukama zaustavio upravo napadača Liverpoola.   

Rusi imaju 6 bodova i gol-razliku 8-1 te ih samo nevjerojatni ishodi preostalih utakmica mogu ostaviti bez jednog od prva dva mjesta u skupini. 

U srijedu u ovoj skupini igraju Saudijska Arabija i Urugvaj.

Rusija - Egipat
1/12

Komentara 10

Avatar Mamma_mia
Mamma_mia
21:58 19.06.2018.

Čestitke Rusima na pobjedi!!!

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
22:00 19.06.2018.

Rusi vrijedni i radni. Portgalu će biti teško u osmini finala sa Rusijom.

Avatar Observer
Observer
21:15 19.06.2018.

Afrikanci su ipak dobri u postizanju golova , ako vec ne mogu protivniku onda zabijaju sami sebi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije