Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O FINALU

Salah se čudesno oporavlja, Egipćane u Rusiju ispratilo 40.000 ljudi

Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.06.2018.
u 13:39

- Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri, kada sam pao na zemlju, osjećao sam mješavinu fizičke boli i zabrinutosti, a također i bijes i tugu jer nisam mogao nastaviti.

Mohamed Salah čudesno se oporavlja i mogao bi biti spreman za prvu utamkicu Egipta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u kojoj ih u petak u 14 sati čeka Urugvaj.

- Oporavak ide jako dobro, njegovo stanje je iz dana u dan sve bolje, i trebao bi igrati na SP-u, kako sada stvari stoje. Ali, još je neizvjesno hoće li moći zaigrati već u prvoj utakmici u Rusiji - rekao je liječnik egipatske reprezentacije pa dodao:

- Naravno da svi žele sudjelovati u svim utakmicama Svjetskog prvenstva, posebno u onoj prvoj, ali ne smijemo riskirati. Za dva dana ćemo imati nove kontrole i onda znati više.

Salah nije sudjelovao na posljednjem treningu kojeg je Egipat odradio u Kairu pred čak 40.000 ljudi.

- Nadam se da ću igrati prvu utakmicu s Urugvajem, no još ništa nije sigurno - rekao je Salah koji se prisjetio i trenutka iz finala Lige prvaka kada je nakon starta Sergija Ramosa morao napustiti teren.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

- Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri, kada sam pao na zemlju, osjećao sam mješavinu fizičke boli i zabrinutosti, a također i bijes i tugu jer nisam mogao nastaviti. Bio sam shrvan, a kasnije sam shvatio da možda neću moći ni na Svjetsko prvenstvo pa mi je bilo još teže.

Osvrnuo se najbolji igrač Egipta i na očekivanja u Rusiji.

- Mislim da imamo odličnu momčad i sjajnog trenera, želimo proći skupinu pa kasnije što bude.

Egipat je u skupini A uz Rusiju, Urugvaj i Saudijsku Arabiju.

Mohamed Salah
1/15

 

Komentara 2

DJ
djobu68
10:09 11.06.2018.

Da mozda pitas Eduarda sto je povreda kad propustas EP i karijera ti se srusila a ne sto te Ramos malo skolovao da se ne guras s jacim od sebe.

KO
kordunmoj75
19:04 12.06.2018.

@djobu,znaci za tebe je naguravanje i rusenja jaceg od sebe nogomet,ili mislis da je Ramos neki talentovani nogometas,konjina je on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije