Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IŠLO

Said Husejinović napušta Dinamo i vraća se u Sarajevo

Said Husejinović (1)
GNK Dinamo
18.06.2015.
u 23:30

Husejinović je igrao za Sarajevo u jesen sezone 2012/2013., a onda je otišao potpisavši predugovor za CSKA iz Sofije.

Said Husejinović bi nakon dvije i pol godine mogao napustiti zagrebački Dinamo te se vratiti u Sarajevo, iz kojeg je i došao u Zagreb, piše Goal.com.

Prema izvorima bliskim Sarajevu, ovaj 29-godišnji vezni igrač bi se mogao vratiti u prvaka Bosne i Hercegovine, nakon što je za zagrebački klub odigrao samo 22 utakmice. Husejinović je igrao za Sarajevo u jesen sezone 2012/2013., a onda je otišao potpisavši predugovor za CSKA iz Sofije.

Međutim, završio je početkom 2013. u Maksimiru gdje je s Dinamom potpisao petogodišnji ugovor, a bugarski klub pokrenuo je disciplinski postupak, a UEFA je u konačnici presudila u korist CSKA.

Disciplinska komisija UEFA kaznila ga je početkom ove godine sa četiri mjeseca neigranja.

>> Kakav peh! Husejinović opet pauzira šest mjeseci

Foto: Alcatel

Komentara 2

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:33 19.06.2015.

Kad slovenci pišu o bosancima i srbima uvijek je osjećaj nostalgije u zraku . Možda bi trebalo prebrojiti koliko slovenca igra za " njihovu " reprezentaciju ? Njihova prva liga je bivša federacija u malome .

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
23:46 18.06.2015.

Zašto? Pa Said se u Zagrebu i Dinamu osječao kao svoj na svome uz svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije