Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika šteta

Bivši dinamovac kojem je 'Sammir draži od ćevapa' doživio prometnu nesreću

Said Husejinović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
25.07.2017.
u 12:50

Sudarili su se chevrolet i porsche kojim je upravljao Said Husejinović.

Said Husejinović, igrač Sarajeva i bivši član Dinama sudjelovao je u prometnoj nesreći, prenosi Faktor.ba.

Na magistralnoj cesti M18 od Kladnja prema Živinicama sudarili su se chevrolet i porsche kojim je upravljao veznjak Sarajeva.

Prometnica je bila mokra zbog velike količine kiše.

U nesreći je počinjena veća materijalna šteta, ali nije bilo ozlijeđenih. Promet se odvijao otežano.

Husejinović je ostao upamćen kao igrač s vicom u igri koji u Dinamu nije uspio ostaviti dublji trag zbog velikih pehova s ozljedama, a svojedobno je izjavio i kako se odlično slaže u igri sa Sammirom te da mu je on draži čak i od ćevapa.

Komentara 20

DU
Deleted user
15:29 25.07.2017.

Strašno

Avatar lisabon
lisabon
13:16 25.07.2017.

Bravo za Halar-a.To je tocno njegov nivo novinarstva.Pulitzer na vidiku.

DU
Deleted user
16:25 25.07.2017.

Ovaj večernji je dno dna. Naravno izvuku iz konteksta naslov u temi o Dinamu i ne daju komentirati jer bi ih ljudi popljuvali. To stave na naslovnicu i u prvi plan,a prosute bodove orjunaškog kluba Hajduka stave u drugi plan i u zadnji kutak. Pa mislim vi ste u rangu sa kriminalcima. Tj. vi ste zlo,a kao takvi na kraju nećete pobijediti i srpski klub iz Splita će propasti. Sramite se ......i onda se čudimo onom Mamiću kad poludi. Pa on je Pepeljuguga za vas. Plaćenici jedni ......toliko o objektivnosti. Pišete ono kaj vam se plati bijednici. Vi nekoga možete prozivati za bilo što???????pa vi ste dno ljudskog roda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije