Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI NOGOMET

Šahtar u velikom derbiju svladao Dinamo, Srna asistent

Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates after scoring a penalty kick goal during the Champions League group A soccer match against Malmo in Lviv, Ukraine, November 3, 2015. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.12.2016.
u 21:45

Vodeći Šahtar ima 50 bodova, a slijedi ga Dinamo Kijev sa 37.

U derbiju 18. kola nogometnog prvenstva Ukrajine u ponedjeljak je Dinamo u Kijevu izgubio od Šahtara sa 3:4, a kapetan Šahtara Darijo Srna asistirao je u 50. minuti Fredu za 2:2.
 
Stoper Dinama Domagoj Vida i kapetan Šahtara Darijo Srna odigrali su cijelu utakmicu. Dinamo je vodio 2:1 na poluvremenu, ali u nastavku se raspao i kraj utakmice je dočekao sa dva igrača manje jer su isključeni Júnior Moraes (60) i Serhij Ribalka (90+5).

Tragičar utakmice bio je stoper Dinama Jevhen Kačeridi, koji je postigao dva autogola, u 3. i 88. minuti. Preostala dva pogotka za Šahtar postigli su Fred (50) i Ferreyra (58).

Za kijevski Dinamo strijelci su bili Júnior Moraes (1), Serhij Ribalka (30) i Artem Besedin (90+2). 

Vodeći Šahtar ima 50 bodova, a slijedi ga Dinamo Kijev sa 37.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije