Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubravko šimenc

Sad je svaka utakmica derbi, bodrite i dečke i cure!

\'27.08.2010.Zagreb, Hrvatska -  Sportsko rekreacijski centar Mladost, obnovljeni bazen i trening Hrvatske vaterpolo reprezentacije.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
31.08.2010.
u 21:35

Ambijent koji su hrvatski navijači napravili u našoj utakmici s Crnom Gorom bio je doista fantastičan, nikad viđena scena na vaterpolu u Zagrebu.

Sve je bilo super, samo je nedostajala naša pobjeda. Ali to je sport, i Crnogorci su u sljedećem kolu pokleknuli protiv Talijana.

No, naši su se navijači iskazali i u utakmici s Turskom, iako se igralo po kišovitom i hladnom vremenu. Razgovarao sam s našim igračima i svi su oduševljeni podrškom s tribina. To im je, kažu, dodatni motiv da budu još bolji, da ginu u svakoj utakmici. Unatoč porazu u prvom susretu, svi vjerujemo da ćemo osvojiti medalju, a naravno da bismo voljeli da ona bude zlatna.

Želio bih ovdje istaknuti sjajan posao koji radi Marin Marušić. Uz švicarsku tvrtku Nussli, on je najzaslužniji da tribine plivališta izgledaju onako lijepo, da smo dobili istinsku sportsku arenu za vaterpolski EP. On postavlja i tribine na Sljemenu, i tamo su jednako funkcionalne.

Na Savi nas prave fešte tek očekuju. Navijačke skupine "Uvijek vjerni", "Bijeli lavovi" i "Sektor B" najavljuju da neće posustati i da će ih iz utakmice u utakmicu biti sve više. Neka dođu i ostali, neka izvjese imena svojih gradova, neka se vidi da je na Savi cijela Hrvatska. Sad je svaka utakmica derbi, bodrite i dečke i cure!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije