Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA POTVRDA

Sad je i službeno: Vatreni ima novi klub, potpisao je za velikana!

Hrvatska Danska
Foto: Reuters/Pixsell
02.07.2018.
u 22:27

Transfer u Milan, koji se mjesecima očekivao, dobio je službenu potvrdu dan nakon što je Strinić s Hrvatskom izborio četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ivan Strinić novi je igrač Milana, potvrdio je talijanski klub na svojoj službenoj stranici.

Transfer koji se mjesecima očekivao dobio je službenu potvrdu dan nakon što je Strinić s Hrvatskom izborio četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Stiže iz Sampdorije kao slobodan igrač, a potpisao je trogodišnji ugovor.

Hrvatska Danska
1/22

"Ivan Strinić ostavlja pozitivan dojam na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, igra u prvoj postavi impresivne Hrvatske. Nakon uspona i padova koje je imao protekle sezone u Sampdoriji Milan mu je prilika da se dokaže. Riječ je o čvrstom igraču, pažljivom u obrani, a Ivana krasi i dobra tehnika. Važno pojačanje koje će pridonijeti kvaliteti momčadi. Dobro došao, Ivane", poručili su iz Milana te napomenuli da će se novi igrač navijačima predstaviti nakon SP-a u Rusiji.

Milan je uz Strinića potvrdio i dolazak vratar Pepea Reine iz Napolija, a to otvara pitanje o budućnosti mladog Gianluigija Donnarumme.

>> Novinari VL-a o Danskoj i Rusiji

Milan je s 18 osvojenih naslova u Serie A te sedam Liga prvaka jedan od najvećih klubova na svijetu, ali u posljednjih 10-ak godina prolazi kroz veliku krizu. Nedavno ga je Uefa zbog kršenja financijskog fair-playa na dvije godine izbacila iz Europe.

Komentara 20

PR
prajdali100
00:24 03.07.2018.

Drago mi je zbog čovjeka ali među nama, onako brat bratu....ma nije važno...

Avatar poljicanin
poljicanin
07:38 03.07.2018.

Najslabija hrvatska karika,da nije zamijenjen protiv Danske ispali bi.Milan se sprema za Serie B.

QO
qoxo
22:48 02.07.2018.

Samo neka kuhar koji vatrenima sprema hranu pazi od kud ju nabavlja i da mu ne uleti neki blagi prah od kojeg igrači na dan utakmice dobiju tegobe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije