Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA ODLUKA

Rusi u nogometu zabranili strane trenere!

Villas-Boas
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
30.10.2015.
u 08:30

Tamošnji klubovi moći će angažirati strance kao pomoćnike, no Rus će morati biti glavni trener. No, zanimljivo da će izbornik reprezentacije i dalje moći biti stranac.

Nevjerojatna odluka stiže iz Rusije - tamošnje ministarstvo sporta zabranilo je da strani treneri vode nogometne momčadi.

Tamošnji klubovi moći će angažirati strance kao pomoćnike, no Rus će morati biti glavni trener. No, zanimljivo da će izbornik reprezentacije i dalje moći biti stranac. Eurosport piše da je ova odluka potpisana 21. rujna te objavljena 28. listopada.

Šest od 16 ruskih prvoligaških klubova vode stranci i još je uvijek nepoznato kada će oni morati odstupiti. Najpoznatiji među njima je trener Zenita Andre Villas-Boas koji je ionako najavi odlazak na kraju sezone.

>> Scoria: Malo sam skeptičan prema Julianu, osim ako nije wunderkind

Komentara 3

MI
mirkec77
09:22 30.10.2015.

Na Zapadu su bliži tome da zabrane domaće.

DH
dalibor.hren
11:07 30.10.2015.

Domaći će biti "glavni" samo na papiru! Nek probaju zabraniti igranje strancima u ruskoj ligi!!!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:40 30.10.2015.

a tako i treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije